Dagboekreizen ervaringen en beoordelingen

Dagboekreizen.nl organiseert originele individuele reizen naar exotische bestemmingen over de hele wereld. Een reis waar je eigenlijk graag over zou willen schrijven in een dagboek. Onder dit motto worden de reizen van dagboekreizen.nl opgesteld. Ervaringen en beoordelingen van reizigers die je voorgingen lees je hier online.


Bekijk alle reviews
Mijn ervaring plaatsen

Over Dagboek Reizen

Bij het rondkijken op deze website werd ik zelf meteen helemaal enthousiast. De naam geeft het al aan: het is een reissite. Maar niet zomaar een van grote hoop. Nee, deze website gaat voor het individuele. Je kunt zelf je eigen reis samenstellen of een al geplande reis boeken.

Persoonlijk contact
De eigenaren van dagboekwebsite.nl geven aan veel persoonlijk contact te hebben met hun klanten en met de landen waar de reizen naar toe gaan. Alle reizen die je kunt maken hebben zij (recent) zelf nog gemaakt, waarmee ze veel informatie over de gebieden hebben verzameld. Je kunt heel gemakkelijk per werelddeel kijken wat de mogelijkheden zijn. Al op de voorpagina kun je die keuze maken. Het bedrijf geeft aan een maximaal aantal reizen per jaar te behandelen, om het zo persoonlijk mogelijk te houden.

De website
Het uiterlijk van de site komt op mij heel goed over. De wereldbol op de achtergrond geeft je zin om te gaan reizen en ook de andere foto's maken je reislustig. Ook is er veel informatie te vinden over het bedrijf en de werknemers.

» Dagboek Reizen Review

Mijn ervaring plaatsen

Dagboekreizen ervaringen en beoordelingen

Bekijk alle reviews