Dagtickets ervaringen en beoordelingen

Op deze pagina lees je diverse ervaringen en beoordelingen over Dagtickets. Wil je kaartjes bestellen bij Dagtickets.nl lees dan eerst de mening van andere mensen. Kijk of Dagtickets.nl een betrouwbaar en veilig bedrijf is.


Bekijk alle reviews
Mijn ervaring plaatsen

Over Dagtickets

Op dagtickets.nl zijn tickets te koop voor tientalen dagattracties, allemaal geconcentreerd op één site. Dagtickets.nl kan vaak zeer scherpe prijzen aanbieden. Dat komt door verschillende factoren. Ten eerste inderdaad het grote aanbod, ten tweede de samenwerking die deze site heeft met veel parken, en ten derde doordat de kaartenverkoop automatisch en elektronisch gebeurd, waardoor er bespaard wordt op personeelskosten. Dagtickets.nl is succesvol en groeit nog volop. Je kunt hier tickets vinden voor dierentuinen in Nederland, België en Duitsland, voor musea in Nederland en België en voor attractieparken en dagattracties in heel Europa. Het verdient aanbeveling om ook altijd even bij de aanbiedingen te kijken en daar ideeën op te doen.
De meeste tickets zijn het hele seizoen geldig maar dit wordt in elk geval altijd duidelijk aangegeven. Als het om zeer scherpe aanbiedingen gaat, kan het zo zijn dat de geldigheidsduur wat korter is. Na het bestellen en het betalen van de tickets ontvang je ze direct per email. Met de geprinte tickets kun je vaak direct doorlopen bij de ingang.

» Dagtickets Review

Mijn ervaring plaatsen

Dagtickets ervaringen en beoordelingen

Bekijk alle reviews