Dahon vouwfietsen ervaringen en beoordelingen

Vouwfietsen zijn het perfecte vervoersmiddel binnen het openbaar vervoer. Het zijn de enige fietsen waar je geen toeslag voor hoeft te betalen en die je eenvoudig mee kan nemen in de bus of trein. Dahon-vouwfietsen.nl is een uniek vouwfietsen merk waarbij je dezelfde kwaliteit kan verwachten als bij een volledige fiets. Ervaringen en beoordelingen over deze fietsen lees je gewoon op onze site.


Bekijk alle reviews
Mijn ervaring plaatsen

Over Dahon Vouwfietsen

Vouwfietsen zijn heel praktisch in gebruik. Bij www.dahonvouwfietsen.nl ben je daarvoor aan het juiste adres. Ze verkopen niet alleen de standaard vouwfietsen, maar ook een stadsfiets, mountainbike en racefiets om in een mooie omgeving te kunnen fietsen, zonder fietsdrager voor de auto aan te hoeven schaffen. Dahon heeft dus vouwfietsen voor verschillende doeleinden. De microvouwfietsen zijn bijvoorbeeld geschikt als je regelmatig kleine afstanden fietst en de fiets vaak op moet vouwen.

De fietsen zijn verkrijgbaar in 16, 20, 24 en 26 inch. Uiteraard kun je er ook beschermhoezen en opbergtassen bij aanschaffen, om de fiets te beschermen en gemakkelijk te vervoeren. Op de website www.dahon-vouwfietsen.nl kun je ook andere accessoires zoals spatborden, zadeltassen en verlichting aanschaffen.

De service is uitstekend met 100% garantie, het veilig betalen webshop keurmerk, een lange bedenktijd van 60 dagen retour en vanaf 100 Euro gratis verzending binnen Nederland. De vouwfiets wordt afgemonteerd geleverd, dus je kunt er direct gebruik van maken. Dahon is de grootste fabrikant van vouwfietsen ter wereld met meer dan 30 jaar ervaring.

» Dahon Vouwfietsen Review

Mijn ervaring plaatsen

Dahon vouwfietsen ervaringen en beoordelingen

Bekijk alle reviews