Dailygrabdeals.com ervaringen en beoordelingen

Bekijk ervaringen en reviews over Dailygrabdeals.com en lees of deze webshop veilig en betrouwbaar is.

Mijn ervaring plaatsen

Over Dailygrabdeals.com

Op Dailygrabdeals.com vind je elke dag weer meerdere nieuwe deals met hoge kortingen. De kortingen lopen flink op, tot wel 80%! Maar.... Als je niet dezelfde dag besluit om het te kopen kan het zo zijn dat de deal aan je neus voorbij gaat! Daarom is het wel belangrijk om op tijd te beslissen en om ook regelmatig een kijkje te nemen voor de beste deals! Je kunt jezelf ook inschrijven voor de nieuwsbrief van Dailygrabdeals.com; je ontvangt dan regelmatig de aanbiedingen in je mailbox!

Naast dagdeals heb je op de site ook weekdeals. Deze deals blijven een hele week geldig. Hierdoor heb je wat langer de tijd om te beslissen of je iets koopt of niet.

Voor alle deals geldt dat je binnen 14 dagen na ontvangst nog kunt beslissen dat je de producten niet houdt. Uiteraard zijn hier wel een aantal uitzonderingen op; zo kan ondergoed in verband met hygiëne niet geruild worden.

Snel en prettig

Ervaring van Yvette, toegevoegd op 1 december 2015

Led schoenveters besteld, prima kwaliteit en snel in huis

Snelle levering

Ervaring van Marjolein, toegevoegd op 1 december 2015

Sd kaarten besteld en deze waren zeer snel binnen. Kortom ik ben tevreden!

Ervaring van Andre, toegevoegd op 12 oktober 2015

Proef op de som genomen en mijn bestelling kwam na 8 dagen binnen. Was niet tevreden dus product teruggestuurd, daarna duurde het weer 9 dagen voordat ik mijn geld terug had. Dit kan wel wat sneller als je het mij vraagt.

» Dailygrabdeals.com review

Mijn ervaring plaatsen