Daka.nl ervaringen en beoordelingen

Bekijk ervaringen en reviews over Daka.nl en lees of deze website veilig en betrouwbaar is.


Bekijk alle reviews
Mijn ervaring plaatsen

Over Daka.nl

De website van daka.nl is de site als je sportartikelen wilt aanschaffen. Of het nu gaat om sportschoenen of een product voor de wintersport bij daka.nl ben je aan het juiste adres. Op de site vind je alle sportkleding voor volwassenen en kinderen. Je vindt er een uitgebreide collectie A merken voor voetbal, tennis, hockey en hardlopen. Ook voor de wintersporten is er voldoende te verkrijgen. Hierbij kan je denken aan winterjassen, snowboards, ski’s, skihelmen enzovoort.

Bestellen en terugsturen
Wanneer je een product via de website bestelt wordt dat binnen enkele dagen bij je thuis afgeleverd. Wanneer je een bestelling boven de €95,- hebt wordt dat gratis thuis afgeleverd. Terugsturen of ruilen kan ook. Het is mogelijk om het product binnen 14 dagen terug te sturen als het niet goed is of niet dat is wat je er van verwacht had.

Winkel bezoeken
Het kan ook zo zijn dat je liever het product zelf eerst bekijkt. Dat is mogelijk in een van de 6 Daka winkels in Rotterdam en Leidschendam. De medewerkers zullen je graag helpen met de juiste keuze.

» Daka.nl review

Mijn ervaring plaatsen

Daka.nl ervaringen en beoordelingen

Bekijk alle reviews