Danajuwelier.nl ervaringen en beoordelingen

Bekijk ervaringen en reviews over Dana Juwelier en lees of deze webshop veilig en betrouwbaar is.

Mijn ervaring plaatsen

Over Danajuwelier.nl

Op de website van danajuwelier kun je eenvoudig horloges, sierraden. lederwaren en andere accessoires bestellen. Wanneer er wat stuk gaat dan kan met het ook repareren omdat men beschikt over een eigen reparatieatelier.

Horloges
Wanneer je op zoek bent naar een nieuw horloge dan is het raadzaam het gehele aanbod van danajuwelier.nl te bekijken. Er worden verschillende topmerken geleverd zoals Guess, Lorus, Davis, Adidas, Hugo Bos en vele anderen. Indien je een horloge op een werkdag voor 16.00 uur besteld wordt het dezelfde dag nog verzonden, als het op voorraad is. De meeste horloges hebben vanaf de aankoopdatum 2 jaar garantie op het uurwerk. Bij danajuwelier.nl krijg je altijd een jaar extra garantie boven op de fabrieksgarantie. Voor eventuele vragen kun je altijd telefonisch contact opnemen.

Retourneren of ruilen
Om een product te ruilen of eventueel terug te sturen heeft met geen probleem. Wanneer je wilt retourneren wordt aan je gevraagd eerst telefonisch contact op te nemen zodat men op de hoogte van je retour.

Ervaring van Rick, toegevoegd op 7 september 2016

Mooi verpakt kwam het horloge van mijn vriendin vandaag binnen, ga het morgen geven voor haar verjaardag.

» Danajuwelier.nl review

Mijn ervaring plaatsen