Daydealers.nl ervaringen en beoordelingen

Daydealers.nl is de webshop als je opzoek bent naar een nieuwe deal. Iedere dag kan je weer gebruik maken van hoge aanbiedingen op producten die je graag in huis wil hebben. Ervaringen en beoordelingen over de website kan je gewoon bij ons lezen. Ontdek zelf welke producten je graag in huis wil hebben en deel jouw mening online.

Mijn ervaring plaatsen

Over Daydealers

Op Daydealers.nl vindt je geweldige aanbiedingen op talloze verschillende producten. De meeste aanbiedingen die op Daydealers te vinden zijn duren ook maar 24 uur. De producten variëren van simpel en klein, naar groot en uitgebreid. Als je een kijkje neemt op de webshop en niks kunt vinden dat je aanspreekt, kan je op een ander moment gewoon weer terugkomen. De deals op Daydealers.nl veranderen namelijk dagelijks.

Hoe werkt het?

Het kopen van een product uit de webshop is 24 uur en 7 dagen per week mogelijk. Naast de flexibele tijden is het ook nog is erg gemakkelijk om een product te bestellen. Je kiest een product uit en klikt op de knop 'bestellen'. Je kan nu door winkelen, of afrekenen door op het winkelwagentje te klikken. Er zijn drie verschillende betaalmethodes die je kunt gebruiken. Dit kan door middel van iDeal, Mistercash of PayPal. Als je voor 15:00 bestelt, wordt het product dezelfde dag nog op de post gedaan.

Ervaring van Simon, toegevoegd op 26 november 2014

Mijn bestelling had vertraging opgelopen, kreeg elke keer een mail wanneer het zou komen. Goede communicatie, toch zou ik het waarderen als je bij de bestelling direct kan zien hoe lang het gaat duren voordat het verzonden wordt.

Ervaring van Dinker, toegevoegd op 19 augustus 2014

Al vaker besteld bij Daydealers, gewoon betrouwbaar

» Daydealers Review

Mijn ervaring plaatsen