De Amersfoortse Ervaringen en Reviews

Bekijk ervaringen en reviews over De Amersfoortse zorgverzekering en lees of deze zorgpolis wordt aangeraden door andere mensen.

Mijn ervaring plaatsen

Over De Amersfoortse

De Amersfoortse biedt een zorgverzekering waarbij je verschillende factoren zelf kunt bepalen. Uiteraard kun je kiezen voor een basisverzekering en eventuele aanvullende verzekering naar keuze. De polisvoorwaarden per verzekering zijn duidelijk op de website te vinden zodat je een goede keuze kunt maken.

De Amersfoortse biedt zorgadvies. Zo kunnen ze bemiddelen tussen jou en medische instanties. Denk bijvoorbeeld aan de lange wachttijden voor een noodzakelijke medische ingreep.

Met deze zorgverzekering zijn eigenlijk alle zaken eenvoudig online te regelen via deze website. Je krijgt een account waar je op elk moment van de dag kunt inloggen. Ook kun je hier je zorgkosten eenvoudig declareren. Inloggen gebeurt door middel van je DigiD. Zo is het gebruik veilig en wordt optimale privacy gewaarborgd.

Via de website kun je op verschillende manieren contact krijgen met de klantenservice. Afhankelijk van je vraag zijn er verschillende telefoonnummers te vinden.

Tevreden

Ervaring van Anoniem, toegevoegd op 11 december 2018

» De Amersfoortse beoordeling

Mijn ervaring plaatsen