De Bijenkorf ervaringen en beoordelingen

De Bijenkorf is een mode warenhuis waar je verschillende kleding en accessoires kunt kopen voor zowel mannen als vrouwen. Op bijenkorf.nl kun je het assortiment bekijken en de mooiste kleding shoppen. Reviews lezen en beoordelingen bekijken voordat je een aankoop doet? Door ervaringen van anderen te lezen kun jij erachter komen of bijenkorf.nl iets voor jou is.

Mijn ervaring plaatsen

Over bijenkorf.nl

Bijenkorf.nl is de webshop van een grote bekende winkelketen. Dit warenhuis heeft een groot aanbod aan producten. Het warenhuis biedt vele bekende merken aan, maar is ook thuis in eigen merken.

Aanbod
Het aanbod van de bijenkorf is groot. De productgroepen die de bijenkorf bestaan uit kleding voor dames, heren en kinderen, schoenen, tassen, cosmetica, wonen, vrije tijd en cadeaus. De merken variëren van Alexander Wang tot Avelon.

Bestellen
Bestellen bij bijenkorf.nl kan heel eenvoudig. Klanten kunnen er voor kiezen om producten via PostNL te laten bezorgen. De verzendkosten bedragen dan 3,95 per bestelling. Als de klant op werkdagen voor 21.00 uur besteld, is de bestelling de volgende dag in huis. De klant kan ook kiezen voor ShippingPlus. Er wordt dan per jaar een bedrag van 9.95 euro betaald. De bezorging is dan het hele jaar gratis. Er geldt hierbij geen minimale orderwaarde. Daarnaast kunnen klanten via de privilege kaart sparen voor kortingen.

gedragen stone island

Ervaring van fam. P., toegevoegd op 11 juli 2017

Onlangs een wollen trui van stone island besteld bij de bijenkorf. Deze trui van over de 300 euro was de volgende dag bezorgd. Na openen van de doos vond ik de trui verpakt in een plastic gesealde zak van stone island. Deze zak was al geopend....in de trui zaten 2 vlekken en op 3 plaatsen kleine lussen. Deze trui is gedragen geweest geen twijfel over mogelijk. Hoe haal je het in je hoofd bijenkorf om een gedragen trui als nieuw te verkopen. Het was vast een retourtje van een eerdere klant die hem ff lekker heeft gebruikt. Wordt dat niet even gecontroleerd? Schande! Ik heb zeker 6 stone island producten gekocht bij de bijenkorf afgelopen jaren maar het vertrouwen is helemaal weg. De trui heb ik teruggestuurd en verwacht het geld weer op mijn rekening gestort.

zeer goede ervaring verkoopster

Ervaring van Natasja, toegevoegd op 13 juni 2016

Ik ben onlangs bij de Sandwich afdeling bij de Bijenkorf geweest en heb daar een zeer prettige ervaring opgedaan. De verkoopster Wilma heeft mij heel goed geholpen in het bij elkaar verzamelen van een mooie garderobe. Zonder opdringerig of oneerlijk te zijn, heeft zij mij voorzien van goede feedback en bijpassende kleding. Zij vroeg mij, om een goede referentie voor haar achter te laten, als wijze van bedankje. Dus bij deze!!

Ervaring van Flies, toegevoegd op 18 maart 2014

Ik heb een cadeaucard van de bijenkorf die verlopen is, kan ik er nog iets mee?

Ervaring van Margreet, toegevoegd op 4 oktober 2013

Goed winkelen , de website werkt erg fijn en veel grote merken. Graag zou ik wel zien dat alle maten beschikbaar zijn, vaak een maat uitverkocht die ik zoek.

» De Bijenkorf Review

Mijn ervaring plaatsen