De Bijenkorf ervaringen en beoordelingen

De Bijenkorf is een mode warenhuis waar je verschillende kleding en accessoires kunt kopen voor zowel mannen als vrouwen. Op bijenkorf.nl kun je het assortiment bekijken en de mooiste kleding shoppen. Reviews lezen en beoordelingen bekijken voordat je een aankoop doet? Door ervaringen van anderen te lezen kun jij erachter komen of bijenkorf.nl iets voor jou is.


Bekijk alle reviews
Mijn ervaring plaatsen

Over bijenkorf.nl

Bijenkorf.nl is de webshop van een grote bekende winkelketen. Dit warenhuis heeft een groot aanbod aan producten. Het warenhuis biedt vele bekende merken aan, maar is ook thuis in eigen merken.

Aanbod
Het aanbod van de bijenkorf is groot. De productgroepen die de bijenkorf bestaan uit kleding voor dames, heren en kinderen, schoenen, tassen, cosmetica, wonen, vrije tijd en cadeaus. De merken variëren van Alexander Wang tot Avelon.

Bestellen
Bestellen bij bijenkorf.nl kan heel eenvoudig. Klanten kunnen er voor kiezen om producten via PostNL te laten bezorgen. De verzendkosten bedragen dan 3,95 per bestelling. Als de klant op werkdagen voor 21.00 uur besteld, is de bestelling de volgende dag in huis. De klant kan ook kiezen voor ShippingPlus. Er wordt dan per jaar een bedrag van 9.95 euro betaald. De bezorging is dan het hele jaar gratis. Er geldt hierbij geen minimale orderwaarde. Daarnaast kunnen klanten via de privilege kaart sparen voor kortingen.

» De Bijenkorf Review

Mijn ervaring plaatsen