De Groene Buik ervaringen en beoordelingen

Gezondere voeding helpt bij aan een betere algemene gezondheid. De groenebuik.nl probeert Nederland weer gezond te laten eten. In ons assortiment vind je niet alleen gezonde drankjes, maar ook gezonde snoepjes. Dit snoepgoed kan je gerust aan je kinderen meegeven naar school. Ervaringen en beoordelingen van ouders met groen snoepgoed lees je hier online. Degroenebuik.nl helpt je om je kindje gezond te laten snoepen en het snoepgeld is zelfs tegen alle voedselintoleranties. Veilig snoepen kan dus absoluut hier en je kan hier een review achterlaten als je zelf het effect van een groen snoepje hebt ontdekt.

Mijn ervaring plaatsen

Over De Groene Buik

degroenebuik.nl is een online webwinkel gericht op een gezondere levensstijl.

Het aanbod van De Groene Buik is zeer variërend. Je vindt er bijvoorbeeld boeken over hoe je gezond kan leven en/ of koken, maar je kan er ook drinkbekers, rietjes, opvouwbare flesjes en dergelijke kopen gemaakt uit gezonde materialen. Je eten kan je ook opbergen in herbruikbare zakjes of herbruikbare knijpzakjes. Wil je jouw kindje met een toffe maar vooral gezonde broodtrommel naar school sturen? Dan kan je eens een kijkje nemen bij De Groene Buik.

Wist je dat je er trouwens ook gezonde snoep kan kopen? Dit dient als alternatief voor de ongezonde snoepjes die je in de supermarkt kan kopen. De snoepjes die je bij de Groene Buik vindt bevatten geen suikers, soja, lactose of gluten. Op de verpakking van de snoepjes staan duidelijk alle ingrediënten vermeldt, zodat je zeker weet of je de snoepjes mag eten of niet.

Als je vragen hebt dan kan je de klantendienst van De Groene Buik contacteren door hun telefonisch te benaderen.

leuke webshop

Ervaring van S, toegevoegd op 1 september 2014

Goede alternatieven voor snoepgoed die passen bij mijn denkwijze.

» De Groene Buik Review

Mijn ervaring plaatsen