De Krim ervaringen en beoordelingen

Lees een aantal recensies, beoordelingen en ervaringen over vakantiepark de Krim. Alle reviews zijn geschreven door vakantiegangers die het park hebben bezocht. Bezoek ook andere websites met recensies voor een betrouwbaar beeld.

Mijn ervaring plaatsen

Over De Krim Texel

Vakantiepark De Krim ligt op Texel nabij De Cocksdorp. In de jaren zestig van de vorige eeuw kwam het toerisme op gang en een groep Texelse particulieren zag een gat in de markt. Het park werd in 1969 opgericht en was aanvankelijk slechts een camping. In de loop der jaren heeft het park een ware metamorfose ondergaan. Het aanbod van De Krim omvat: (hotel)chalets, appartementen, bungalows en familievilla's. Daarnaast is er natuurlijk ook nog steeds een camping en voor de diegenen die goedkoop willen overnachten maar niet willen kamperen zijn er trekkershutten aanwezig die geschikt zijn voor vier personen.
Op de website staat duidelijk aangegeven welke faciliteiten aanwezig zijn. Zo kun je bijvoorbeeld gebruik maken van het buitenzwembad en een sauna, of golfen op de 18-holes golfbaan. Voor de dagelijkse boodschappen ga je naar de onlangs geheel verbouwde supermarkt. Wil je liever 's avonds uit eten gaan, dan kan dat in een van de restaurants op het terrein. Tot slot, en niet onbelangrijk: het park is voorzien van wifi.

Heerlijk bijgetankt

Ervaring van Petra Bakker, toegevoegd op 3 maart 2015

Wij hebben een heerlijke midweek gehad bij De Krim. Mede door de goede service. Een radiator werd niet warm boven. Binnen een half uur was er een meneer die er vlot voor zorgde dat hij het weer deed. Ik was een boekje vergeten, dat lag in de la. Na een telefoontje werd het enkele dagen later bij mij in de brievenbus bezorgd, top! En niet te vergeten de geweldige kapster op het park. Het was geen mooi weer en ik dacht; mijn dochter moet nog een knipbeurt. Dit was meer dan een knipbeurt; een luisterend oor en een goed advies. Het hoofdhuid-probleem van mijn dochter heeft ze verholpen, heel erg fijn. Wat mij betreft een aanrader!

ideaal park

Ervaring van Gezinnetje, toegevoegd op 29 september 2014

Dit vakantiepark is gelegen in een mooie omgeving en ideaal voor mensen met kinderen. Wij waren samen met een ander gezin en hebben ons vermaakt, zowel op het park als het eiland. Het huis was prima en luxe in vergelijking met andere vakantieparken die wij hebben bezocht. Veel leuke konijntjes die rondhuppelen in de tuin.

geweldige vakantie

Ervaring van Esmeralda & Co, toegevoegd op 24 juli 2014

Heerlijk genoten van ons vakantiehuisje, het eten in het restaurant was ook superlekker. We waren door een bed gezakt maar dit is diezelfde middag nog gerepareerd. Wel vonden wij het zwembad wat klein maar komt ook omdat wij tijdens het hoogseizoen gingen en er veel mensen waren op de Krim.

ideaal voor jonge kinderen

Ervaring van Suzanne, toegevoegd op 7 juli 2014

Het park is ideaal voor mensen met jonge kinderen. Als je kinderen boven de 15-16 jaar hebt is er minder te beleven. Onze zoon van 16 vond er niets aan maar de rest van ons gezin wil graag nog een keer terug naar Krim vakantiepark. Het eiland zelf is ook schitterend, lekker uitwaaien op het strand en genieten van een ondergaande zon.

» De Krim Texel Review

Mijn ervaring plaatsen