De Krim ervaringen en beoordelingen

Lees een aantal recensies, beoordelingen en ervaringen over vakantiepark de Krim. Alle reviews zijn geschreven door vakantiegangers die het park hebben bezocht. Bezoek ook andere websites met recensies voor een betrouwbaar beeld.


Bekijk alle reviews
Mijn ervaring plaatsen

Over De Krim Texel

Vakantiepark De Krim ligt op Texel nabij De Cocksdorp. In de jaren zestig van de vorige eeuw kwam het toerisme op gang en een groep Texelse particulieren zag een gat in de markt. Het park werd in 1969 opgericht en was aanvankelijk slechts een camping. In de loop der jaren heeft het park een ware metamorfose ondergaan. Het aanbod van De Krim omvat: (hotel)chalets, appartementen, bungalows en familievilla's. Daarnaast is er natuurlijk ook nog steeds een camping en voor de diegenen die goedkoop willen overnachten maar niet willen kamperen zijn er trekkershutten aanwezig die geschikt zijn voor vier personen.
Op de website staat duidelijk aangegeven welke faciliteiten aanwezig zijn. Zo kun je bijvoorbeeld gebruik maken van het buitenzwembad en een sauna, of golfen op de 18-holes golfbaan. Voor de dagelijkse boodschappen ga je naar de onlangs geheel verbouwde supermarkt. Wil je liever 's avonds uit eten gaan, dan kan dat in een van de restaurants op het terrein. Tot slot, en niet onbelangrijk: het park is voorzien van wifi.

» De Krim Texel Review

Mijn ervaring plaatsen