De Kroo ervaringen en beoordelingen

Echte ruiters plaatsen hun bestelling bij dekroo.nl. De online shop voor de ruitersport waar je met alle liefde nieuwe ruiterkleding kan kopen. Naast kleding voor jezelf kan je hier terecht voor spullen voor je paard zoals bitten, sporen, dekens en beenbeschermers. Ervaringen en beoordelingen van online ruiters lees je hier op de site.

Mijn ervaring plaatsen

Over De Kroo

dekroo.nl is een online webwinkel waar je terecht kan voor artikelen omtrent ruitersport.

Het aanbod van De Kroo is zeer uitgebreid! Je vindt er verschillende categorieën terug zoals beenbescherming, dekens en flyprotection, bitten en sporen, hoofdstel en halster, verzorging en onderhoud, zadels, accessoires, rijkleding, en ook speciale collecties.
Alle producten gaan jarenlang mee dankzij hun uitstekende kwaliteit.

Bij elke bestelling van meer dan 100,00 euro heb je recht op gratis bezorging, anders betaal 4,95 euro verzendkosten. Rond je bestelling voor 16u00 af dan kan je eventueel de dag zelf nog het pakketje verwachten, en anders ten vroegste de volgende werkdag.

Blijf op de hoogte van de laatste nieuwtjes omtrent De Kroo door je in te schrijven op de mailinglijst. Je zal niet alleen aanbiedingen ontvangen, maar ook uitnodigingen of persoonsgebonden kortingen.

Als je met vragen zit over een bepaald artikel of je zou graag ondersteuning willen? Dan staat de klantendienst van De Kroo voor jou klaar. Je kan hun bereiken via e-mail of telefonisch of door het online contactformulier in te vullen.

2 winterdekens

Ervaring van Paardenmeisje, toegevoegd op 10 december 2014

2 winterdekens besteld, goede prijs en kwalitteit

verzendkosten de kroo ruitersport

Ervaring van Elisabeth, toegevoegd op 6 september 2014

Mijn bestelling kwam op 98 euro uit en moest ik toch verzendkosten betalen, terwijl het vanaf 100 euro gratis is.

Snel antwoord

Ervaring van Karin, toegevoegd op 17 mei 2014

Wilde een flinke bestelling plaatsen, had nog een aantal vragen en contact gezocht via mail. Werd direct teruggebeld, echt nog geen 10 sec later. Top service.

» De Kroo Review

Mijn ervaring plaatsen