De Nederlandse Kredietmaatschappij ervaringen en beoordelingen

Wil je gewoon een eerlijke lening zonder gedoe? De Nederlandsekredietmaatschappij.nl is een website waar je online verschillende leningen kan vergelijken. Bekijk welke bank het voordeligste is en regel online het contract en ontvang binnen twee werkdagen het geld al op je rekening. De ervaringen en beoordelingen van klanten die je voorgingen lees je hier online.

Mijn ervaring plaatsen

Over De Nederlandse Kredietmaatschappij

denederlandsekredietmaatschappij.nl is een online vertrekker van kredieten.

Wil je graag een woning aankopen of een nieuwe auto, maar laat het budget het moeilijk toe? Dan kan de Nederlandse Kredietmaatschappij jou helpen. Het afsluiten van een lening is simpel, doorzicht maar vooral zeer discreet. Uiteraard zijn de lening ook voordelig, omdat de kredietverstrekker volledig online handelt. Hierdoor kunnen zij uitsparen op adviseurs die bij jou thuis moeten langsgaan of op callcenters. Jij mag kiezen hoe de Nederlandse Kredietmaatschappij contact met jou kan opnemen via e-mail, telefonisch of toch liever per post? Het kan allemaal. Zo ben jij altijd op je gemak en kan je zonder druk alles vergelijken en hierna beslissen.

Er zijn trouwens geen kosten bij een contact. Het afsluiten gebeurt volledig kosteloos. De adviezen die je inwint zijn ook gratis, en daar bovenop moet je zelfs geen annuleringskosten betalen wanneer je alles wilt stopzetten. Je mag binnen de 24 uur een antwoord verwachten van de Nederlandse Kredietmaatschappij.

Bij vragen kan je de kredietverstrekker bereiken via e-mail, telefonisch of per brief.

Goed bedrijf

Ervaring van Simon, toegevoegd op 30 december 2014

Een lening gekregen via de nederlandse kredietmaatschappij, vriendelijke meneer aan de telefoon en ze komen hun afspraken na.

vakkundig

Ervaring van F de v, toegevoegd op 14 september 2014

had een aantal vragen om mijn bestaande leningen over te sluiten naar de nederlandse kredietmaatschappij. Nu is het wachten op een offerte. De mailwisselingen verlopen vlot en vakkundig.

Lage rente

Ervaring van Anoniem, toegevoegd op 5 april 2014

bestaande lening overgesloten naar de kredietmaatschappij, scheel zo 120 euro in de maand aan rente.

Aanvraag niet gelukt

Ervaring van A, toegevoegd op 26 december 2013

Waarom wordt mijn aanvraag niet goedgekeurd, ik kan de lening makkelijk terugbetalen?

» De Nederlandse Kredietmaatschappij Review

Mijn ervaring plaatsen