De Oosteinde Online

De oosteindeonline.nl is een online tuincentrum waar je terecht kan voor alles in je tuin. Natuurlijk zijn er ook speciale seizoenartikelen zoals kerstspullen tijdens de wintermaanden. Ervaringen en beoordelingen van deoosteindeonline.nl vind je hier gewoon op onze site zodat je een eerlijk advies krijgt over het online tuincentrum.


Bekijk alle reviews
Mijn ervaring plaatsen

Over De oosteinde online

Deoosteindeonline.nl is een tuincentrum waar je online een deel van het assortiment dat het tuincentrum aanbiedt kan bestellen. Dit tuincentrum bestaat al 40 jaar en heeft heel veel ervaring op gebied van allerlei planten, bloemen en zaden. Zij bieden ook verschillende kerstartikelen aan en een grote keuze aan kerstbomen zowel echte als decoratieve bomen.
Zij verzenden alle bestellingen boven 20 euro gratis en hebben een relatief korte leveringstijd nodig. Alles wordt binnen de kortste keren verzonden. De klant heeft nadien nog een bedenktijd van 14 dagen. De laatste nieuwe aanbiedingen worden verstuurd via de nieuwsbrief waar je gemakkelijk kan aanmelden op de homepage. De betaling kan gebeuren door middel van Visa, iDEAL of een overboeking.

Wat kan je allemaal vinden op de site zelf:
- bloemen
- zaden
- kerstartikelen
- tuinmeubelen
- bestrijding
- Gereedschap

Elke categorie heeft nog verschillende onderdelen. Je kan zelfs gemakkelijk zoeken op prijs of in de categorie zelf. En als je iets niet vindt, staat de klantendienst klaar om jullie te helpen.

» De oosteinde online Review

Mijn ervaring plaatsen

De Oosteinde Online

Bekijk alle reviews