De Splenter schoenen ervaringen en beoordelingen

Desplenterschoenen.nl is een online webwinkel gespecialiseerd in schoenen van het hoge prijssegment. Je vind hier dus vooral luxe schoenen en schoenen van bekende merken terug. Zelfs de officiële Uggs zijn hier o.a. te koop om maar een voorbeeld te geven. Ervaringen en beoordelingen met deze online shop lees je online.

Mijn ervaring plaatsen

Over De Splenter schoenen


De Splenter Schoenen heeft een uitgebreid assortiment van schoenen zowel voor jong als oud. Je kan kiezen uit de verschillende collecties voor dames, heren, kinderen maar ook kan je er prachtige tassen en diverse accessoires kopen. De collecties zijn modieus en stijlvol, maar uiteraard ook van uitstekende kwaliteit. Er is voor ieder wat wils sneakers, laarzen, sportschoenen... Je vindt er ook verschillende topmerken terug zoals bijvoorbeeld Adidas, Gaastra, K-Swiss, Polo Ralph Lauren, Tommy Hilfiger, UGG Australia, Super Trash.... Feestelijk, casual, sportief of chic je vindt het allemaal bij De Splenter Schoenen.

Geniet van exclusieve kortingen, aanbiedingen en zelfs uitnodigingen voor evenementen wanneer je je inschrijft op de nieuwsbrief van De Splenter Schoenen.

Je hebt ook recht op gratis verzending indien je aankoopbedrag meer bedraagt dan 75,00 euro. Is je aankoopbedrag lager? Dan betaal je 4,95 euro verzendkosten. Binnen enkele werkdagen mag jij het pakketje in ontvangst nemen.

Als je vragen hebt over een collectie schoenen of je wilt graag meer informatie omtrent aanbiedingen dan staat de helpdesk voor je klaar.

Slippers

Ervaring van Sofie, toegevoegd op 16 september 2014

Mijn slippers gingen tijdens de vakantie kapot, bij terugkomst gelijk De Splenter gebeld, en ik mocht ze komen omruilen.

Floris

Ervaring van Lex van Zieger, toegevoegd op 15 december 2013

groot aanbod floris van bommel schoenen

» De Splenter schoenen Review

Mijn ervaring plaatsen