De Wijnsite ervaringen en beoordelingen

Dewijnsite.nl is de plek waar je terecht kan om een heerlijke fles wijn cadeau te doen. Op de website kan je terecht om een fles wijn uit te zoeken en met een kaartje of videoboodschap bij iemand thuis te bezorgen. Je kan zelf bepalen wanneer de fles wordt bezorgd en vervolgens veilig betalen met iDeal of op factuur. Ervaringen met een fles wij cadeau kan je hier online lezen inclusief een eerlijke beoordeling.

Mijn ervaring plaatsen

Over De Wijnsite

De wijnsite.nl is een webwinkel waar je diverse wijnen kan bestellen voor cadeau. Zij bieden onder meer een assortiment Franse wijnen en champagnes aan.

Deze site is overzichtelijk in categorieën ingedeeld zodat de klant gemakkelijk kan kiezen uit wijn , biermanden, champagne, kerstcadeaus, chocolade en speciale wijnkisten.
Ook heeft u de keuze uit verschillende klaargemaakte geschenkboxen. Afhankelijk van de gelegenheid kan je ook chocolade of bloemen aan deze boxen toevoegen.

De wijnen worden de dag erna bezorgd als je voor 17u besteld. Zij worden bezorgd met een speciale videoboodschap of een kaartje met jouw naam. Welke gelegenheid het ook is, er wordt steeds een persoonlijk kaartje bij bezorgd. Zij hebben ook een Track & Trace link waar je je bestelling steeds kan opvolgen.
Er zijn verschillende mogelijkheden om te betalen o.a. paypal, visa of mastercard.

De wijnsite.nl heeft een webshop keurmerk van veilig en betrouwbaar. Je vindt er ook een uitgebreide FAQ over alle facetten van een bestelling en de site zelf.

relatiegeschenk

Ervaring van M, toegevoegd op 24 december 2014

Dit jaar hier een aantal relatiegeschenken gekocht. Service is uitmuntend,persoonlijk advies en offerte op maat.

kistjes

Ervaring van Richard D, toegevoegd op 1 november 2014

3 kistjes besteld voor mijn broer, ze vielen zeer in de smaak

» De Wijnsite Review

Mijn ervaring plaatsen