De Zwerver ervaringen en beoordelingen

Dezwerver.nl is een online boekenwinkel speciaal voor de echte wereldreizigers. Je kan hier terecht voor reisboeken en echte travel gadgets. Dankzij deze spullen wordt je reis gegarandeerd geslaagd en ontdek je de bijzondere plekjes. Laat ervaringen en beoordelingen online achter op onze site en ontdek samen met andere bezoekers op onze site dezwerver.nl.


Bekijk alle reviews
Mijn ervaring plaatsen

Over De Zwerver

Geniet alvast van je vakantie door in reisgidsen en atlassen te bladeren. Zo droom je lekker weg nog, onderwijl genietend van de mooie plaatjes en de informatie die je over je vakantiebestemming vindt.

Het assortiment
Bij dezwerver.nl vindt je deze reisgidsen en atlassen. Hier is alles te koop wat te maken heeft met reizen. Voor de reisfanaat een onmisbare website om eens rond te gaan kijken en inspiratie op te doen. Ook cd's en dvd's horen tot het assortiment, net als een wereldbol of wandkaarten.
Naast een webwinkel is er ook een echte winkel van dezwerver.nl. Hiervoor moet je in Groningen zijn.
Het assortiment op de website is uitgebreid en dat maakt het leuk om lekke rond te neuzen om te bepalen wat je gaat gebruiken om je vakantiebestemming van volgend jaar vast te stellen.

Over dezwerver.nl
De eigenaren van het bedrijf achter dezwerver.nl zijn allen stuk voor stuk enthousiaste reizigers die anderen graag willen laten delen in hun ideeën over reizen. Zelf kunnen ze niet reizen zonder hun kaarten, en dit is precies wat ze willen overdragen aan anderen.

» De Zwerver Review

Mijn ervaring plaatsen

De Zwerver ervaringen en beoordelingen

Bekijk alle reviews