Dealbanana ervaringen en beoordelingen

Dealbanana.nl laat zien dat een deal absoluut niet iets geks hoeft te zijn. Het kan namelijk zo extreem mogelijk. Van een handgemaakte houten tafel voor een extreem lage prijs tot een hondenmand. Ervaringen en beoordelingen over deze unieke deal website lees je hier online.

Mijn ervaring plaatsen

Over Dealbanana

Dealbanana is een aanbiedingssite die het mogelijk maakt dat je kunt genieten van enorme kortingen op de leukste producten.

De producten die de site aanbiedt zijn divers en wisselen dagelijks. Dealbanana.nl is onderdeel van Colengo BV te Reuver welke veel ervaring heeft met internet, logistiek en klantenservice. Hierdoor kunnen ze de kwaliteit van de dienstverlening en levering garanderen, zodat ze zoveel mogelijk mensen blij kunnen maken met leuke producten.

Bestellen is simpel. De site is mooi overzichtelijk zodat je makkelijk je keuze kunt maken. Klik op het product dat je wil kopen, vul je gegevens in en je krijgt via de order e-mail inloggegevens waarmee je op de site kunt inloggen. Je ziet dan op de site het Track and Trace nummer zodat je je bestelling kunt volgen.

Het verzenden is via deze website gratis, hoe groot je bestelling ook is. Tevens biedt de site een 14 dagen niet goed, geld terug garantie.

De levertijd is afwisselend en wordt weergegeven naast het product.

Dealbanana.nl biedt verschillende (veilige) betalingsmogelijkheden zoals iDeal, PayPal, MisterCash, directe bankoverschrijving en zelfs Bitcoin.

De klantenservice is beperkt bereikbaar, uitsluitend via het contactformulier of e-mail. Meestal krijg je op dezelfde dag nog een persoonlijk mailtje terug maar dit lukt niet altijd. Het streven is om binnen 48 uur op werkdagen je e-mail te beantwoorden.

De site heeft tevens een eigen Facebook pagina waar je je mening of feedback kunt geven.

Belachelijke beloftes

Ervaring van Frans, toegevoegd op 31 mei 2017

Belofte van korting ja beloofde levertijd vantwee weken nee. Duurt gewoon 4 weken voor auto wasklei. De ik juist daar bestelde en niet exact dezelfde op ali express ivm de beloofde levertijd. Waardeloos bedrijf en als je ze derop aansprekt dan tja helaas pech blablabla. Wat ze doen is dezelfde splen als aliexpress verkopen maar dan net wat duurder maar sneller geleverd. Dat sneller leveren.is dus een fabeltje.

led lampjes

Ervaring van Anja van Beurzen, toegevoegd op 14 augustus 2014

5 led lampjes gekocht, snel ontvangen, doen het goed in de tuin!

2 keer besteld

Ervaring van Jacques, toegevoegd op 26 maart 2014

2 keer een bestelling geplaatst bij deal banana. Levertijd duurde de ene keer 2 weken andere keer 1 week. Goed geprijsde artikelen, de nieuwsbrief krijg ik wel onregelmatig

» Dealbanana Review

Mijn ervaring plaatsen