Dealbanana ervaringen en beoordelingen

Dealbanana.nl laat zien dat een deal absoluut niet iets geks hoeft te zijn. Het kan namelijk zo extreem mogelijk. Van een handgemaakte houten tafel voor een extreem lage prijs tot een hondenmand. Ervaringen en beoordelingen over deze unieke deal website lees je hier online.


Bekijk alle reviews
Mijn ervaring plaatsen

Over Dealbanana

Dealbanana is een aanbiedingssite die het mogelijk maakt dat je kunt genieten van enorme kortingen op de leukste producten.

De producten die de site aanbiedt zijn divers en wisselen dagelijks. Dealbanana.nl is onderdeel van Colengo BV te Reuver welke veel ervaring heeft met internet, logistiek en klantenservice. Hierdoor kunnen ze de kwaliteit van de dienstverlening en levering garanderen, zodat ze zoveel mogelijk mensen blij kunnen maken met leuke producten.

Bestellen is simpel. De site is mooi overzichtelijk zodat je makkelijk je keuze kunt maken. Klik op het product dat je wil kopen, vul je gegevens in en je krijgt via de order e-mail inloggegevens waarmee je op de site kunt inloggen. Je ziet dan op de site het Track and Trace nummer zodat je je bestelling kunt volgen.

Het verzenden is via deze website gratis, hoe groot je bestelling ook is. Tevens biedt de site een 14 dagen niet goed, geld terug garantie.

De levertijd is afwisselend en wordt weergegeven naast het product.

Dealbanana.nl biedt verschillende (veilige) betalingsmogelijkheden zoals iDeal, PayPal, MisterCash, directe bankoverschrijving en zelfs Bitcoin.

De klantenservice is beperkt bereikbaar, uitsluitend via het contactformulier of e-mail. Meestal krijg je op dezelfde dag nog een persoonlijk mailtje terug maar dit lukt niet altijd. Het streven is om binnen 48 uur op werkdagen je e-mail te beantwoorden.

De site heeft tevens een eigen Facebook pagina waar je je mening of feedback kunt geven.

» Dealbanana Review

Mijn ervaring plaatsen