Dealdigger.nl ervaringen en beoordelingen

Dagelijks worden er meerdere deals toegevoegd aan de website dealdigger.nl. Ze zijn echter maar voor 24 uur geldig. Je moet er dus snel bij zijn wil jij de goede deals van dealdigger.nl kopen! In reviews op onze website lees je ervaringen die mensen gehad hebben met dealdigger.nl. Meer te weten komen over of de deals van dealdigger.nl echt goed zijn? Dit zie je terug in de beoordelingen.

Mijn ervaring plaatsen

Over Dealdigger

Deal Digger is een website waar dagelijks bepaalde producten tegen een erg gereduceerde prijs worden aangeboden. Alles staat mooi groot uitgewerkt op de website, waardoor je makkelijk kan zien wat een deal precies inhoudt. Tevens staat er beknopt wat een deal precies te bieden heeft, zodat je binnen een paar woorden meteen weet wat het product jou kan bieden. Dit voelt als bezoeker er fijn aan en je kunt snel zien of een deal mogelijk interessant genoeg is voor jou.

Deal
Eenmaal een deal gekocht? Je kunt de deal snel afrekenen. Nu hoef je als klant alleen nog maar te wachten tot je pakketje netjes bezorgt wordt.

Nieuwsbrief
Bij het eerste bezoek wordt je gelijk geconfronteerd met een scherm waarop gevraagd wordt of je wil inschrijven voor de nieuwsbrief. Hier kan een klant mee op de hoogte blijven van de laatste deals. Zeker als je de verdere website interessant vindt, kan dit een erg goed idee zijn.

Scheermesjes

Ervaring van Leovogels, toegevoegd op 4 februari 2017

Snelle levering maar asl je het verkeerde artikel krijgt en een mail stuurd naar hun vindt ik wel dat het lang duurd voor dat je antwoord krijgt Maar voor de rest is het goed

Komt altijd!

Ervaring van Naomi, toegevoegd op 27 januari 2016

Ik heb nu iets van 10 keer artikelen besteld en nog nooit problemen gehad met dealdigger. Altijd keurig thuis gekregen.

Ervaring van D, toegevoegd op 12 februari 2015

Contact met de klantenservice gaat soms moeizaam, uiteindelijk is mijn klacht opgelost maar het ging niet van harte. Daarom is mijn beoordeling neutraal

Ervaring van Daan Groot, toegevoegd op 5 september 2014

5 keer besteld, 4 keer snel in huis 1 keer 2 weken moeten wachten.

» Dealdigger Review

Mijn ervaring plaatsen