Dealdirect.nl ervaringen en beoordelingen

Altijd de beste GSM deals vind jij bij dealdirect.nl. Je kunt hier iedere dag bekijken welk goedkoop abonnement wordt aangeboden en van welke provider het abonnement komt. Je kunt op onze site reviews met daarin ervaringen lezen van mensen die al een deal gekocht hebben bij dealdirect.nl. Beoordelingen hebben we ook voor je verzameld.

Mijn ervaring plaatsen

Over Dealdirect.nl

Bij Deal Direct vindt je een aantal zeer interessante aanbiedingen voor mobiele telefonie. Zowel Sim Only abonnementen als abonnementen met een toestel worden door Deal Direct aangeboden. Je kunt je makkelijk door de website heen navigeren met verschillende slectie opties.

Telefoon
De deals die op de site staan hebben slechts een beperkte looptijd. Bij de deals staat duidelijk aangegeven hoe lang een deal nog loopt. Naast dat je meteen ziet wat het je per maand gaat kosten, kun je ook makkelijk extra informatie over het toestel krijgen.

Bestellen
Eenmaal overtuigt dat je een deal wil bestellen, dan kun je onder een product makkelijk een formulier invullen. Alles zal daarna door de mensen achter Deal Direct in gang gezet worden en binnen een korte tijd kun je dan genieten van je nieuwe telefoon.

Review
Ook is er de mogelijkheid om reviews te lezen en te schrijven op de website. Dit geeft de mogelijkheid te lezen hoe andere de website ervaren hebben.

Ervaring van Brand, toegevoegd op 18 maart 2015

Fijne winkel is dealdirect, al 2 keer besteld en contract en levering is snel geregeld.

Ervaring van Sacha, toegevoegd op 9 december 2014

iphone was bij jullie het goedkoopst, hoop dat de levering snel is

» Dealdirect.nl Review

Mijn ervaring plaatsen