Dealdonkey ervaringen en beoordelingen

Geen enkele dag is hetzelfde en dit is net zo met de unieke deals die je kan vinden op de website van Dealdonkey.com. Laat je verassen door de mogelijkheden en bestel zelf je dagelijkse deal. Ervaringen en beoordelingen over de deal website kan je hier lezen om je verder te overtuigen om hier eens een bestelling te plaatsen!


Bekijk alle reviews
Mijn ervaring plaatsen

Over Dealdonkey

Iedere dag kan je bij Deal Donkey terecht voor een nieuwe dag deal. Deze deal is 24 uur lang geldig. De aanbiedingen zijn extreem laag geprijsd. Het enige wat je hoeft te doen is surfen naar Deal Donkey, en een gratis account in orde maken. Indien gewenst zal je ook dagelijks op de hoogte worden gebracht van de nieuwe aanbieding. Zo hoef je nooit meer een aanbieding te missen. Na het voltooien van de registratie kan je meteen de dag deal kopen.

De verzendkosten zijn afhankelijk van de leverancier. Soms worden er geen verzendkosten in rekening gebracht en bij bepaalde deals wel. Je mag jouw pakketje binnen enkele werkdagen bij jouw thuis in ontvangst nemen. Indien het langer duurt dan wordt je op de hoogte gehouden.

Heb je vragen over een aanbieding? Wil je graag meer informatie over de werking? Je kan de klantendienst van Deal Donkey bereiken via e-mail, telefonisch of zelfs via social media. Zij zullen je zo snel mogelijk verder helpen.

» Dealdonkey Review

Mijn ervaring plaatsen

Dealdonkey ervaringen en beoordelingen

Bekijk alle reviews