Dealextreme ervaringen

Soms zie je een gadget en denk je die moet ik gewoon hebben! Dealextreme is een website waar je al vanaf € 0,99 de leukste gadgets kan kopen. Het is een Amerikaanse website, maar ze leveren jouw producten gewoon gratis thuis. De ervaringen en beoordelingen van gadgets freaks die je voorgingen lees je gewoon online.

Mijn ervaring plaatsen

Over Dealextreme

DX.com staat beter bekend als Deal Extreme. Zij zijn een webshop met een enorm groot assortiment (meer dan 80 000 artikelen). Je vindt er allerlei soorten gadgets dit kan gaan van juwelen tot telefoons of zelfs pennetjes met een verborgen camera. Al hun prijzen zijn zeer laag dit omwille van het feit dat je rechtstreeks koopt bij de leverancier in China.

Naast de lage prijzen heb je altijd recht op gratis verzending ongeacht de aankoopprijs! Er zijn ook dagelijkse deals. Dankzij deze deals kun je de bepaalde (goedkope) producten nog een tikkeltje goedkoper verkrijgen door de extra korting die tijdelijk aangeboden wordt. Je kan ook altijd gebruik maken van staffelkorting, hoe groter het aantal dat je koopt hoe groter de korting.

Bij "new arrivals" vind je de laatste nieuwe producten die ze hebben toegevoegd aan het assortiment. Handig om eens inspiratie op te doen.

Zit je met vragen of opmerkingen? Dan kan je gebruik maken van hun klantenservice. De klantendienst van Deal Extreme is te bereiken via chat, e-mail of telefonisch. Dankzij deze 3 keuzes kan je snel geholpen worden!

ok

Ervaring van Hanno Lebarre, toegevoegd op 4 januari 2014

Alles komt uit China dus soms wel lange verzendkosten, maar de prijzen zijn wel goed vooral voor gadgets.

Leuke hebbedingetjes

Ervaring van Daniel Winser, toegevoegd op 10 september 2013

leuke hebbedingetjes en ontzettend goedkoop. 3 keer besteld bij dealextreme.

dealextreme

Ervaring van Marnick, toegevoegd op 6 september 2013

Jammer dat je alleen met Paypal kan betalen, voor de rest prima winkel zonder verzendkosten.

» Dealextreme Review

Mijn ervaring plaatsen