Deblijedoos.nl ervaringen

De blije doos is een initiatief van het tijdschrift Wij Jonge Ouders. Je kindje gaat een leven vol spannende ervaringen tegemoet en de producten in de gratis blije doos helpen ouders een handje. Weet je niet zeker of je wel of niet een blije doos wil? Lees de beoordelingen van andere ouders op onze website.

Mijn ervaring plaatsen

Over De blije doos

Ben je zwanger of ken je iemand die zwanger is? Via de website www.deblijedoos.nl kun je een leuk presentje bestellen: de blije doos. In deze doos zitten diverse producten en aanbiedingen voor de aanstaande moeder en haar kindje.

Wanneer je jezelf inschrijft voor de blije doos ontvang je verschillende cadeautjes. Zo ontvang je gratis de blije doos, maar daarnaast ontvang je na de geboorte ook nog eens een gratis mutsje met de naam van je kindje erop. Ook krijg je, zowel voor de geboorte als na de geboorte, gratis het tijdschrift wij, jonge ouders toegestuurd. Hierin vindt je informatie over zwanger zijn, bevallen en de eerste jaren met je kindje. Ook ontvang je speciale edities van het blad over de bevalling en over de eerste verjaardag.

Kortom: door je in te schrijven voor de blije doos ontvang je ontzettend veel leuke, gratis cadeautjes die je als nieuwe moeder goed kunt gebruiken.

Vandaag ontvangen

Ervaring van V, toegevoegd op 11 november 2014

Blije doos gekregen, zit vol met leuke tijdschriften en babymutsje met naam erop!

Leuk pakket

Ervaring van Essie, toegevoegd op 24 december 2013

Mijn vriend had deze aangevraagd, vol leuke dingetjes voor de kraamtijd

» De blije doos Review

Mijn ervaring plaatsen