Decathlon.nl ervaringen en reviews

Bekijk ervaringen en reviews over Decathlon.nl en lees of de webshop betrouwbaar is.


Bekijk alle reviews
Mijn ervaring plaatsen

Over Decathlon

Bij Decathlon kan je terecht voor al je sportartikelen. Ze verkopen een ruim assortiment aan zwemkleding, sportkleding en sportschoenen. Maar daarbij houdt het zeker niet op. Je vindt er ook sportdranken, sportelektronica, verrekijkers, tassen en allerlei andere accessoires.

Bij Decathlon vind je voor iedere sporter wat wils. Hun ruime assortiment is duidelijk verdeeld over maar liefst 65 verschillende sporten. Van ruitersport tot boogschieten en van fitness tot hengelsport. Ze ontwikkelen hun producten binnenshuis, zodat ze hun prijzen laag kunnen houden en tegelijkertijd controle houden over de kwaliteit.

Naast alle sportartikelen, kan je bij Decathlon ook terecht voor je kampeerspullen. Het is namelijk ook een volwaardige outdoorwinkel. Ze bieden je alles wat je maar nodig hebt op de camping. Van simpele en voordelig tentjes tot luxe campingmeubilair en kooktoestellen.

In Nederland zijn vijf vestigingen van Decathlon te vinden. In Amsterdam, Best, Apeldoorn, Kerkrade en Leeuwarden. Vanaf €70 verzend Decathlon je bestelling gratis. Na ontvangst, krijg je 90 dagen de tijd om te besluiten of je jouw bestelling wilt houden, of dat je de artikelen gratis wilt retourneren.

» Decathlon Review

Mijn ervaring plaatsen