Decoaction ervaringen en beoordelingen

Heb je geen idee wat je iemand cadeau wil geven voor een verjaardag of ander feestje? Decoaction.nl is de website waar je terecht kan voor de leukste cadeautjes. Het is een cadeauwinkel waar je vooral veel hebbedingetjes kan kopen volgens de beoordelingen van andere bezoekers. Alle ervaringen lees je hier online.


Bekijk alle reviews
Mijn ervaring plaatsen

Over Decoaction

decoaction.nl is een online aanbieder van woonaccessoires en decoratie.

Het aanbod Deco Action is zeer uitgebreid en variërend. De website is onderverdeeld in deze rubrieken: tuin, woonaccessoires, wanddecoratie, keuken, servies, deuraccessoires, lifestyle en cadeau. Deze rubrieken zijn nog eens onderverdeeld in verschillende categorieën zodat je snel het gewenste artikel kan vinden. Bij de rubriek keuken, vind je onder andere keukenapparaten, maar ook dienbladen, keukengerei, keukenbestek, pannen, kruiden, snijplanken...

Deco Action is in het bezit van een certificaat uitgegeven door het Webshop Keurmerk en het Q Shops Keurmerk. Dankzij deze certificaten ben je zeker dat je te maken hebt met een goede onderneming die betrouwbaar en professioneel is, omdat zij voldoen aan de strenge eisen en regels van de Keurmerken.

Bij elke bestelling van meer dan 75,00 euro zal je geen verzendkosten betalen. Is je aankoopbedrag lager? Dan betaal je 5,95 euro verzendkosten. Je krijgt ook een track en trace code van Deco Action zodat jij het pakketje online kan opvolgen. Binnen enkele werkdagen zal jij het pakketje bij jou thuis ontvangen.

» Decoaction Review

Mijn ervaring plaatsen

Decoaction ervaringen en beoordelingen

Bekijk alle reviews