DEEN ervaringen en beoordelingen

Bekijk ervaringen en reviews over DEEN supermarkt en lees wat anderen van dit bedrijf vinden.

Mijn ervaring plaatsen

Over DEEN NL

Het assortiment van DEEN supermarkten is online verkrijgbaar middels haar eigen webwinkel. De webwinkel werd reeds geopend in november 2012 met enkel bloemen en exclusieve wijnen. Inmiddels is het aanbod toegenomen naar vrijwel het volledige supermarkt assortiment. Belangrijke vermelding dient het brede aanbod aan dieet en glutenvrij variëteit, producten waar vaak mis naar wordt gegrepen maar in de webwinkel altijd voorradig. Daarnaast voorziet de webwinkel in een ruime keus aan zuivel en vers producten. Ook een online taart is in een paar simpele muisklikken besteld!
Het minimum online bestelbedrag is 40 euro en kunt kiezen om het af te halen of thuis te laten bezorgen (doe wel even een postcodecheck mocht u het bezorgd willen). Met uitzondering van de specifieke webwinkel acties zijn alle aanbiedingen en acties die in de actiekrant van DEEN vermeld staan niet geldig in de boodschappenservice. DEEN supermarkten bestaat al ruim 80 jaar en telt ruim 70 vestigingen, vooral verspreid in het midden van het land.

Ervaring van Yvonne, toegevoegd op 19 juni 2015

Mijn portemonnee was ik kwijt, medewerkster van deen belde op dat ze hem hadden gevonden en savonds kwam ze hem brengen, super winkel en super service dit.

Ervaring van Irma, toegevoegd op 1 maart 2015

Gaan jullie ook supermarkten openen in Noord Brabant? was altijd mijn favoriete supermarkt alleen ben verhuisd.

» DEEN NL review

Mijn ervaring plaatsen