Defshop.nl ervaringen en beoordelingen

Bij Defshop vind je kleding voor zowel dames als heren. Deze kleding is goed afgeprijsd en kleed je voor bijvoorbeeld wintersport ervaringen ook goed aan. Voordat je kleding bij Defshop koopt eerst zien hoe deze website scoort? De beoordelingen voor deze webwinkel kun je hier bekijken.

Mijn ervaring plaatsen

Over defshop.nl

Defshop.nl is eigenlijk een van de grootste webshops die er bestaat in Nederland. Men biedt er maar liefst voor meer dan 17.500 artikelen in allerlei thema‬ôs en vormen. Zo kan je gemakkelijk streetwear, urban fashion, hip hop en nog veel andere vinden tegen een betaalbare prijs. Men bedoelt een mooie prijs voor allemaal merkkleding. De webshop van Def mag al heel wat jaren de grootste zijn van Nederland en daar zijn ze ook trots op.

Populaire merken onder één dak

Je weet zo goed als andere consumenten dat populaire merken heel duur zijn in de fysieke winkels. Denk maar aan Nike. Bij Defshop.nl kun je Nike vinden, maar dan tegen een aantrekkelijkere prijs dan in een winkel.

Omruilen

Mocht er iets niet in orde zijn, hoef je je zeker geen zorgen te maken. Je kunt de artikelen gratis retourneren en je kunt de bestellingen op de voet volgen. Men biedt je de laagste prijsgarantie en de beste kwaliteit.

geld retour

Ervaring van E. van Vliet, toegevoegd op 12 juni 2015

Ik had via Defshop een artikel besteld en reeds betaald. Helaas kon dit artikel niet meer geleverd worden. Ik kreeg een mail waarin werd aangeboden om een duurder artikel uit te kiezen dat 25 % duurder was. Op zich een mooi aanbod, maar ik wilde liever mijn geld terug. Na het versturen van een uitgebreide mail, waarin ik al mijn gegevens netjes doorgaf, kreeg ik al snel een mailtje terug dat ik zsm mijn geld terug zou krijgen. Na enkele dagen stond inderdaad het bedrag al op mijn rekening. Niks dan lof hiervoor. Mijn ervaring was dus goed.

Ervaring van , toegevoegd op 6 juni 2015

geen kvk nummer what the fuck

Ervaring van A, toegevoegd op 27 september 2014

Leuke winkel, verzenden duurt meestal 1 week, dat kan wel iets snelelr

» defshop.nl Review

Mijn ervaring plaatsen