DeKlompenGigant.nl ervaringen en beoordelingen

Bekijk ervaringen en reviews over De Klompengigant en lees of deze webshop veilig en betrouwbaar is.


Bekijk alle reviews
Mijn ervaring plaatsen

Over DeKlompenGigant.nl

Bent u op zoek naar klompen dan bent u aan het juiste adres op de website van deklompengigant.nl. De Klompengigant is een onderdeel van Any Day Webshop. De Any Day Webshops hebben zich gespecialiseerd in het verkopen van schoenklompen, werklaarzen en werkschoenen met daarbij eventueel de benodigde accessoires. Omdat ze daarin gespecialiseerd zijn kunnen ze de producten tegen zeer scherpe prijzen aanbieden.

Schoenklompen
Er zijn veel mensen die graag schoenklompen dragen. Zij verkiezen dat boven het dragen van gewone schoenen. De schoenklomp combineert het draagcomfort van een gewone schoen met de stevigheid van hout. Het bovendeel wordt vaak van leer gemaakt.

Betaalmogelijkheden
Wanneer je een bestelling plaatst, kun je betalen met IDEAL, bankoverschrijving of PayPal, dus het betalen kan men op een gemakkelijke manier volbrengen.

Ruilen of retourneren
Je krijgt via DHL de bestelling binnen. Wanneer je bestelling thuis hebt ontvangen kan je het product binnen 14 dagen na ontvangst terugsturen of ruilen. Wil je gewoon terug sturen dan ben je niet verplicht om aan te geven waarom je het product niet meer wilt hebben.

» DeKlompenGigant.nl review

Mijn ervaring plaatsen

DeKlompenGigant.nl ervaringen en beoordelingen

Bekijk alle reviews