DeKrat.nl ervaringen en beoordelingen

Bekijk ervaringen en reviews over De Krat en lees of deze maaltijdboxen in de smaak vallen. Lees ook de recepten van deze week.

Mijn ervaring plaatsen

Over DeKrat.nl

Dekrat.nl is een webwinkel die lokale seizoensproducten aflevert bij mensen thuis. De producten zijn rechtstreeks afkomstig van de boer die de producten verbouwd heeft. Deze formule stelt de webwinkel in staat om verse producten direct uit de natuur te leveren. Dekrat.nl levert kratten in veel verschillende varianten met sterk variërende inhoud. Er zijn vegetarische gemakskratten verkrijgbaar, maar ook kratten met vlees en vis. Elk gemakskrat van deze webwinkel wordt geleverd met een boekje vol verrassende recepten. De inhoud van de kratten wordt wekelijks gewijzigd om meer variatie in het aanbod aan te brengen. De kratten worden aangeboden voor prijzen variërend van €35 tot €68 per krat.

Dekrat.nl is transparant over haar leveranciers en dit geeft een verantwoord en vertrouwd gevoel. Ook is de website van dekrat.nl gevuld met inspirerende recepten die eenvoudig te bereiden zijn. Het is mogelijk om een filter toe te passen, zodat bijvoorbeeld alleen de vegetarische recepten zichtbaar zijn.

Ervaring van Minke, toegevoegd op 17 juli 2016

Af en toe bestelen wij een losse krat als het assortiment ons aanspreekt, fijn dat je niet een abonnement hoeft af te sluiten.

Ervaring van Dirk en Sonja, toegevoegd op 9 mei 2016

Wij hebben zowel vandaag als gisteren heerlijk gegeten, wij gaan vaker bestellen bij jullie.

» DeKrat.nl review

Mijn ervaring plaatsen