Delta energie ervaringen en reviews

Bekijk ervaringen en reviews over Delta energie en lees recensies van andere mensen over deze energiemaatschappij.

Mijn ervaring plaatsen

Over Delta energie

Delta.nl is de nieuwe naam van de voormalige Provinciale Zeeuwsche Energie Maatschappij (PZEM). Nog steeds kun je bij Delta een energiecontract afsluiten. De onderneming doet echter méér dan het opwekken en verkopen van energie. Zo is het bedrijf bijvoorbeeld ook verantwoordelijk voor het drinkwater in de provincie Zeeland.

Relatief nieuw zijn de activiteiten op het gebied van de multimedia. Vanuit het verleden was Delta al verantwoordelijk voor kabeltelevisie. Die activiteit is uitgegroeid tot een compleet aanbod van internet, mobiel bellen en digitale televisie. Hierdoor is Delta uitgegroeid tot een zeer complete aanbieder van diensten, die overigens vanuit het gehele land afgenomen kunnen worden.

Alle diensten en pakketten die delta.nl aanbiedt staan overzichtelijk op de website vermeld. Zoals binnen de branche gebruikelijk is het ook bij Delta mogelijk om een alles-in-een pakket af te sluiten. Mocht je via Facebook, Twitter of e-mail contact willen leggen met Delta, dan staan de responstijden op de website vermeld. Dat is wel zo vriendelijk.

Ervaring van F van G, toegevoegd op 24 januari 2015

Snel antwoord op mijn vragen, veel beter dan Nuon waar ik jarenlang heb gezeten.

Ervaring van Mo, toegevoegd op 13 oktober 2014

Vandaag mijn jaarafrekening binnen van Delta, 311 euro krijg ik terug!Q!

» Delta energie Review

Mijn ervaring plaatsen