Dentsend.nl

Benieuwd naar de ervaringen van Dentsend? Al veel mensen zijn je voorgegaan en je kunt de beoordelingen van hen nu online lezen. Maak hier ook gebruik van, zodat jij weet wat je kunt verwachten. Je krijgt snel een indruk dankzij de ervaringen van anderen.

Mijn ervaring plaatsen

Over Dentsend.nl

dentsend.nl is de eerste online tandartsenpraktijk met een uitgebreid assortiment om je gebit te verzorgen!

Deze online tandartsenpraktijk richt zich vooral op de niet-medische handelingen van een tandarts. Zij bieden wel professionele producten aan en een e-consult aan een lage prijs.

Dit e-consult is innovatief! Jij kan online verder geholpen door een erkende tandarts zonder fysiek aanwezig te moeten zijn. Dit is uniek in Nederland! Wil je graag je tanden bleken? Dit is geen enkel probleem je wordt hier vanaf de eerste stappen volledig mee ondersteund. Wil je een oplossing voor het knarsen? Wil je graag een nieuwe tandpasta proberen? Dentsend is het antwoord op al je vragen. Dankzij hun lage tarieven en professionele ondersteuning zijn zij de hulp die u nodig heeft.

Elke bestelling van minstens 50 euro wordt volledig gratis verzonden. Binnen twee werkdagen (indien het product op voorraad is) mag je het pakketje bij je thuis verwachten!

Heeft u vragen omtrent het bleekprogramma? Wilt u een e-consult? Neem contact op met de klantendienst van Dentsend. Deze kan je bereiken via e-mail, telefonisch of via het online contactformulier.

Oral b

Ervaring van Manon, toegevoegd op 2 november 2014

oral b opzetborstels besteld bij deze shop. Na 2 dagen in huis in enveloppe.

scheelt zeker

Ervaring van Irma, toegevoegd op 21 mei 2014

Met het bleeksetje van Dentsend scheelt het zeker 2 of 3 tinten. Het is het proberen waard voor iedereen die net als ik best gele tanden heeft vanzichzelf ondanks vaak poetsen.

» Dentsend.nl Review

Mijn ervaring plaatsen