DeSchotelShop.nl ervaringen en beoordelingen

De aanschaf van je eigen schotel maakt het ineens mogelijk om de rest van de wereld gratis te bekijken. Maar ook Nederlandse zenders zijn gewoon te bekijken met een schotel. Steeds meer Nederlanders kopen dan ook hun eigen schotel in de schotelshop. Ervaringen en beoordelingen van mensen die je al voorgingen lees je bij ons online.

Mijn ervaring plaatsen

Over DeSchotelShop.nl

Deschotelshop.nl is een online webshop waar je terecht kan voor shotelantennes, satellieten en alle toebehoren.

Zij verkopen A-merken waaronder Xsariusn Wavefield, VU+, Homecast... Beschik je niet over het nodige materiaal om je schotel te installeren? Dat is geen enkel probleem want aansluitmateriaal, switches, connectoren je vindt het allemaal bij De Schotel Shop.

Alle producten worden aan zeer voordelige prijzen aangeboden, maar u kan ook spaarpunten verdienen bij iedere aankoop. Het enige wat u hoeft te doen is een gratis account aanmaken een bestelling uitvoeren. De verzamelde spaarpunten kan u inruilen tegen producten uit de webshop!

Shop in vertrouwen bij De Schotel Shop want zij bezitten over het Thuiswinkel Keurmerk, en voldoen dus aan de strenge eisen en voorwaarden. Hierdoor bent u als klant verzekerd van een goede afhandeling en kan u met een gerust gevoel uw aankopen voltooien.

Heb je vragen omtrent je bestelling? Of wil je graag meer informatie over bepaalde producten? Dan kan je contact opnemen met de klantenservice van De Schotel Shop. Je kan hun contacteren via e-mail, telefonisch en via brief.

Super

Ervaring van V, toegevoegd op 26 september 2014

telefonisch contact gehad met deschotelshop en kreeg direct meerdere tips mee. Bestelling ook nog eens snel in huis. Zo zouden meer winkels moeten zijn.

Ervaring van Leo, toegevoegd op 3 mei 2014

Veel aanbod en nette prijzen.

» DeSchotelShop.nl Review

Mijn ervaring plaatsen