Designmeubelen.nl ervaringen en beoordelingen

Bekijk ervaringen en reviews over Designmeubelen.nl en lees of deze webshop veilig en betrouwbaar is.

Mijn ervaring plaatsen

Over Designmeubelen.nl

Ben je op zoek naar leuke designmeubelen voor zowel binnen- als buitenshuis? Designmeubelen.nl biedt je een groot scala aan verschillende soorten meubelen. Van stoel tot zitzak, van lamp tot tv-meubel. Bij Designmeubelen.nl is voor ieder wat wils te vinden!

Naast designmeubelen voor binnenshuis kunt u in onze webshop ook terecht voor meubelen buitenshuis. Wat dacht u van een heerlijke hangmat of een fijne hangstoel?

Deze webshop beschikt over een goede klantenservice die je graag begeleidt bij de stappen in het complete bestelproces. Tevens worden de door jouw bestelde producten gratis verzonden wanneer je voor €50,- of meer koopt! Naast het feit dat deze webshop een laagste prijsgarantie heeft is het ook een officieel merkdealer.

Kortom: zoek je de mooiste designmeubelen die perfect aansluiten bij uw woonsituatie? Bent je op zoek naar merken, maar wil je zeker weten dat je niet teveel betaald? Neem dan snel een kijkje op designmeubelen.nl

Ervaring van D, toegevoegd op 1 november 2015

Had een klacht over de kleur van een stoel, werd vriendelijk te woord gestaan en ze erkenden mijn probleem, kreeg korting op een andere stoel en mocht de oude gratis terugsturen. Aanrader dus deze webwinkel.

Ervaring van Andrea Appel, toegevoegd op 16 juli 2015

Mijn vraag via mail werd binnen 10 minuten beantwoord. super snel voor een webshop.

» Designmeubelen.nl review

Mijn ervaring plaatsen