Designonline24.nl

Voor modern lounge en design meubels ga je naar designonline24.nl. De meest comfortabele zit ervaringen beleef je immers in hoge kwaliteit meubels. Ervaar zelf het optimale zitcomfort van designonline24.nl of lees andermans ervaringen en beoordelingen op onze website, waar je ook zelf iets kunt schrijven.

Mijn ervaring plaatsen

Over designonline24.nl

Je vindt op deze website allemaal leuke designmeubels voor het bedrijf of voor de consument. De site is al een paar jaar gecertificeerd door de thuiswinkel waarborg en het Becommerce kwaliteitslabel. Omdat de site betrouwbaar is en echt kwaliteit levert tegen de laagste prijs is het sinds 2013 CWB-erkend. Voor de klanten betekent dit dat je maar liefst 3 jaar langer garantie krijgt op de producten. Winkelen via thuis is makkelijk, goedkoop en dat uiterst betrouwbaar.

Officieel dealer van zuiver meubels

Je vraagt je misschien af dat als je betaalbare meubels koopt dat je misschien namaak koopt. Dit zul je nooit hebben bij designonline24. De webshop is de officiële dealer van onder andere La Forma, Kubikoff Design meubelen en Pedrali. Als je iets koopt, wordt het je gratis verzonden. Je betaalt veilig via hun veilige weg. Zelfs als je in België zou wonen, worden de meubels je gratis toegestuurd. Is toch helemaal te gek!

Zeer mooie design kantoormeubelen

Ervaring van Bluedesk, toegevoegd op 29 augustus 2018

Prima advies gekregen van DesignOnline24 op basis van onze kantoorsituatie. Het contact verliep soepel en we kregen een scherp aanbod. De levering verliep volgens afspraak. Echt een aanrader dus, ook voor bedrijven!

Ervaring van Ponte, toegevoegd op 17 maart 2015

De meubels kwamen goed verpakt binnen. ze staan heel mooi en zijn van hoge kwaliteit.

Ervaring van Wessel, toegevoegd op 13 augustus 2014

Gave webshop met veel aanbod, voor ons kantoor een aantal mooie bureaus aangeschaft van hout.

» designonline24.nl Review

Mijn ervaring plaatsen