Desko ervaringen en beoordelingen

Desko.nl weet als geen ander hoe een goed kantoor eruit hoort te zien. In de vijf showrooms kan je terecht om jouw kantoorinrichting te visualiseren. Maar volgens de ervaringen en beoordelingen op onze site kan je ook op de website van desko.nl terecht voor een prachtig design interieur.


Bekijk alle reviews
Mijn ervaring plaatsen

Over Desko.nl

desko.nl is een online aanbieder van (kantoor)meubelen.

Je kan bij Desko terecht voor een uitgebreid assortiment aan bureaus, meubilair, archiefproducten... Het is ook mogelijk om jouw werkplaats samen met Desko volledig in te kleden. Desko zal je bijstaan met advies en gratis schetsen maken van hoe jouw werkplek eruit zal zien.

Je hebt de keuze tussen nieuwe en gebruike meubels. De gebruikte meubels worden door Desko volledig gecontroleerd, maar hier stopt het niet. Ze worden opnieuw gestoffeerd en zeer goed gereinigd. Ze zijn amper van de nieuwe producten te onderscheiden wanneer Desko ze onder handen heeft genomen. Deze gebruikte producten zijn ook goed voor het milieu omdat dit het levenscyclus verlengt.

Iedere levering zal ten koste genomen worden van Desko zelf! Binnen de 24 uur mag jij het bestelde kantoormeubilair ontvangen. Is een product niet op voorraad dan zal het enkele werkdagen duren voordat het product geleverd kan worden.

Bij vragen over de producten kan je altijd de helpdesk contacteren. Dit kan je doen door hun een e-mail te sturen of telefonisch te benaderen.

» Desko.nl Review

Mijn ervaring plaatsen