DeValentijnsite.nl ervaringen en beoordelingen

Bekijk ervaringen en reviews over DeValentijnsite en lees of deze webshop veilig en betrouwbaar is.

Mijn ervaring plaatsen

Over DeValentijnsite.nl

Met Valentijn goed voor de dag komen bij je geliefde is heel goed mogelijk na een bezoekje aan devalentijnsite.nl. De keuze is enorm in Valentijnsproducten. Uiteraard is er een ruime keuze aan rozen en boeketten. Maar ook is er gedacht aan knuffels, ballonnen en andere cadeau's.

Devalentijnsite.nl bezorgt uw cadeau op Valentijnsdag bij uw geliefde, samen met eventueel een kaartje of een videoboodschap. Uiteraard is het ook mogelijk om het cadeau anoniem te versturen. Ook voor cadeau's en bloemen die bezorgd moeten worden op andere dagen...
Heb je meerdere bestellingen voor meerdere adressen? Dit kan allemaal in 1 bestelling gedaan worden. Handig, want je hoeft niet iedere keer alle gegevens opnieuw in te vullen.

Betalen kan via creditcard, Ideal of Paypal en via Afterpay.

De site geeft ook uitleg over het ontstaan van Valentijn. Het opnemen van een videoboodschap wordt duidelijk gemaakt op de site. Je kan de boodschap inspreken op je telefoon en op de site kan je bekijken of je ermee akkoord gaat. Je kan net zolang opnieuw inspreken tot je tevreden bent.

Ervaring van van Wanze, toegevoegd op 16 februari 2015

Webwinkel doet wat het beloofd op tijd leveren/

Ervaring van E, toegevoegd op 15 februari 2015

Ballon kwam precies op tijd binnen bij mijn vriendin, 200 km verderop

» DeValentijnsite.nl review

Mijn ervaring plaatsen