De Vossenburcht ervaringen en beoordelingen

Bekijk ervaringen en reviews over de Vossenburcht en lees wat andere mensen van deze camping vinden.


Bekijk alle reviews
Mijn ervaring plaatsen

Over Devossenburcht.nl

Op de website van Devossenburcht.nl kun je een fijne vakantie boeken. Je kan er een huisje huren of gezellig op een de camping vertoeven.
Ligging
De Vossenburcht is prachtig gelegen in het Reestdal. Dit ligt op de grens van Overijssel en Drenthe. Wanneer je in de buurt komt aanrijden, begint in principe je vakantie al. De weg loopt via uitgestrekte weiden waar je goed van de mooie natuur kunt genieten. De familiecamping de Vossenburcht ligt midden in een prachtige bosrijke omgeving.

Bezigheden
Vanuit de camping kun je heerlijke fiets- of wandeltochten maken. Dat kan je natuurlijk alleen doen maar ook met de hele familie.

De Camping
Wanneer je er gaat kamperen krijg je een ruim bemeten plaats. Het biedt daarbij ook alle voorzieningen die een aangenaam verblijf noodzakelijk maken. Er is een heerlijk verwarmd zwembad, wasserette en een gezellige kantine. De kantine heeft een bar, biljart en een terras. Er is ook een prima snackbar en een recreatiezaal.

Sanitair
De familiecamping is zeer trots op zijn vijf sterren sanitair gebouw. Daardoor kan er iedereen van uitgaan dat het veel comfort en luxe biedt op de camping. Het is zeker de moeite waard om er te vertoeven.

» Devossenburcht.nl review

Mijn ervaring plaatsen

De Vossenburcht ervaringen en beoordelingen

Bekijk alle reviews