Dierenfestijn.nl ervaringen en beoordelingen

Bekijk ervaringen en reviews over Dierenfestijn.nl en lees of deze webshop veilig en betrouwbaar is.

Mijn ervaring plaatsen

Over Dierenfestijn.nl

Op dierenfestijn.nl vind je alle dierbenodigdheden die voor een huisdier van belang zijn. Zo kan je er dierenaccessoires, voer en nog veel meer andere producten kopen. Het assortiment bestaat uit meer dan 11.000 verschillende soorten producten die op voorraad zijn. Dit zijn de artikelen voor honden, katten, knaagdieren, vogels, vissen enzovoort.

Producten
De producten die verkocht worden zijn 100% kwaliteitsproducten. Het assortiment wordt constant vernieuwd en met alle zorg in de gaten gehouden dat het producten zijn van een uitstekende kwaliteit.

Bestellen
Wanneer je producten via internet besteld dan worden ze boven de €25,- gratis thuisbezorgd. Indien je ze vandaag besteld dan worden ze de volgende werkdag thuis afgeleverd. Wanneer je vragen hebt kun je telefonisch contact opnemen of eventueel chatten. Mailen kan natuurlijk ook. Er zijn verschillende soorten betaalmethoden. Zo kan je betalen met iDeal maar ook met VISA, Mastercard, Bank en PayPal. Het is de ideale website voor het bestellen van producten voor uw huisdier.

Ervaring van Bart, toegevoegd op 15 april 2016

Hondenvoer besteld, 1,5 dag later al in huis. kan er weer ff tegenaan nu.

Ervaring van Petra de Meer, toegevoegd op 15 november 2015

Goede winkel, had advies nodig voor het gebit van mijn hond en ze hebben uitgebreid gereageerd met adviezen.

» Dierenfestijn.nl review

Mijn ervaring plaatsen