Dierenpark Emmen ervaringen en beoordelingen

Zin in een dagje dierenpark Emmen? Lees dan hier de ervaringen van anderen door. Je krijgt een goed beeld hoe zij het hier ervaren hebben. Kies er voor om nu de beoordelingen door te nemen, zodat je vooraf goed geïnformeerd bent.

Mijn ervaring plaatsen

Over Dierenpark Emmen

Op de website van dierenparkemmen.nl kun je alles terugvinden wat belangrijk is voor een bezoek. Het dierenpark Emmen wil de bezoekers aan het park betrekken met alles wat met de levende natuur te maken heeft. Het park biedt een grote afwisseling van wat bezocht kan worden. Je kan er grote groepen dieren gaan bezichtigen maar ook genieten van de mooie beplanting. De dieren zijn in het dierenpark ondergebracht in het werelddeel waarin ze thuishoren. Je maakt dus als het ware een wereldreis langs de aanwezige dieren.

Plannen voor een leuke dag
De website dierenpakemmen.nl biedt naast de mogelijkheid tot het plannen van de route ook de mogelijkheid om alles te weten te komen voor wat betreft de openingstijden, prijzen en kaarten. Ook de parkeermogelijkheden en de regels waaraan je je moet houden tijdens het bezoek aan het dierenpark staan vermeld op de website. Er is veel te doen in het dierenpark. Er is een dagprogramma samengesteld en er is ook de Neila en Babu show. Er is voor een ieder wat wils. Ook dat wat actueel is wordt tijdig aangegeven zoals de geboorte van een bepaalde diersoort. Bezoek de website dierenparkemmen.nl en plan een leuke dagtocht voor jezelf en of gezin.

Ervaring van fam Deijselban, toegevoegd op 18 november 2014

Leuk als je in de buurt woont, maar ga liever naar Artis of Blijdorp, meer dieren meer activiteiten

Aardig personeel

Ervaring van Koosje, toegevoegd op 3 augustus 2013

Was mijn telefoon kwijtgeraakt, de medewerkers waren zo slim om het nummer van mijn thuistelefoon op te zoeken, mijn dochter belde vervolgens mijn man. Telefoon terug. Bedankt dierenpark Emmen en dan vooral het personeel.

» Dierenpark Emmen Review

Mijn ervaring plaatsen