Difrax ervaringen en beoordelingen

Innovatieve babyproducten zoals kolfproducten, flesjes en spenen vind je bij Difrax.com. Deze webwinkel verkoopt producten voor baby’s die speciaal zijn ontworpen om zo makkelijk mogelijk te gebruiken te zijn. Ervaringen lezen van mensen die gewinkeld hebben bij Difrax? Je leest ze samen met beoordelingen op onze website.

Mijn ervaring plaatsen

Over Difrax.com

In 1967 richtten Dippy en Frank van Eijkelenborg het bedrijf Difrax op. Ze begonnen met de verkoop van katoenen wattenstaafjes en babyrammelaars. In 1999 nam hun ambitieuze dochter Vivienne het bedrijf over, zij wilde nog betere babyproducten ontwikkelen en kansen creëren in het buitenland. Difrax staat voor mooie, trendy en innovatieve babyproducten en is uitgegroeid tot een onderneming met een groot assortiment babyproducten. In de webshop vind je fopspenen, babyflessen, een flessenwarmer, een borstkolf, diverse producten om te gebruiken bij het eten en drinken, diverse producten die kunnen helpen bij het troosten en kalmeren van de baby, steriliserende en reinigende producten en producten voor babyverzorging. De doelstelling van het bedrijf is om het leven van ouders en baby’s te veraangenamen door producten te ontwerpen die nèt een beetje extra hebben. Er wordt gekeken naar ontwerp, kleur, mode, techniek, en innovatie waarbij kwaliteit en innovatie bovenaan staan. De klantenservice, consumentenpanels en medische panels zijn veelgebruikte inspiratiebronnen. Voor vragen of opmerkingen kun je bellen of mailen met de klantenservice.

Ervaring van Essie, toegevoegd op 21 november 2014

Mijn flessenverwarmer van Difrax ging stuk na 2 maanden, een mail gestuurd, en ik kreeg kostenloos een nieuwe toegestuurd.

Kwaliteitsspullen

Ervaring van Geeta, toegevoegd op 7 november 2014

Wij hebben meerdere spullen van Difrax, ook iedereen in onze omgeving is er tevreden over.

» Difrax.com Review

Mijn ervaring plaatsen