Digitaalkantoor ervaringen en beoordelingen

Bekijk ervaringen en reviews over Digitaalkantoor.nl en lees of deze webshop veilig en betrouwbaar is.

Mijn ervaring plaatsen

Over Digitaalkantoor

Voor de administratie van MKBer, Zzp'er, stichting of vereniging. Bent u bij Digitaalkantoor.nl aan het juiste adres. Dit bedrijf biedt verschillende oplossingen met behulp van verschillende online software pakketen. Of het nu gaat om een geautomatiseerd factureringssysteem voor bijvoorbeeld webwinkels. Of een geautomatiseerde incasso voor abonnementen. Digitaalkantoor.nl heeft voor alle bedrijven een juiste oplossing in huis. Doordat Digitaalkantoor.nl zoveel als mogelijk is probeert te automatiseren zijn ze in staat om scherpe tarieven te bieden.

De mogelijkheden van het bijhouden van een administratie zijn zeer groot. Zo zijn er mogelijkheden voor het invoeren van een personeelsadministratie maar ook is het mogelijk om een urenregistratie bij te houden. Om met de software te kunnen werken zijn er bij Digitaalkantoor.nl verschillende trainingsmogelijkheden beschikbaar om met dit systeem te werken. Kortom kun je stellen dat Digitaalkantoor.nl uitgebreide mogelijkheden voor zowel Zzp'ers als grote bedrijven met een uitgebreid personeelsbestand. Uiteraard heeft Digitaalkantoor.nl een kennisbank online staan die u ten alle tijde kunt raadplegen.

Ervaring van M, toegevoegd op 4 september 2015

Op aanraden van een kennis vandaag een gratis account aangemaakt, ik ben benieuwd, zit nu bij exact online maar vindt die wat te duur worden.

» Digitaalkantoor review

Mijn ervaring plaatsen