Directwonen ervaringen en beoordelingen

Lees een selectie van ervaringen en beoordelingen over het bedrijf achter Direct Wonen. Ben je op zoek naar een woning bekijk dan hoe mensen Direct Wonen en haar service beoordelen. De nieuwste recensies worden bovenaan geplaatst gesorteerd op datum.


Bekijk alle reviews
Mijn ervaring plaatsen

Over Direct Wonen

Opzoek naar een huurhuis? Of wil je juist je huis verhuren? Dan kan je terecht bij directwonen.nl. Direct Wonen is namelijk een online huurmarkt voor woningzoekende en woningverhuurders. Ze zijn geen makelaars en verhuren zelf geen woningen, ze brengen slechts vraag en aanbod bij elkaar.

Hoe werkt het?
Alle woningverhuurders kunnen hun woning gratis op Direct Wonen plaatsen. Als woningzoekende kan je jezelf gratis registreren op de website. Je krijgt dan een account waarmee je kan zoeken naar woningen en je ontvangt nieuwe huurwoningen direct in je mailbox. Ook kan je aan profiel aanmaken waarop je jouw woonwensen kenbaar maakt. Verhuurders kunnen vervolgens op jou reageren om jou hun woning aan te bieden.

Reageren op een woning
Wil je reageren op een woning? Dan heb je een premium account nodig. Hiervoor moet je betalen. De kosten zijn €15 per maand. Het account is maandelijks opzegbaar. Als je een premium account hebt kan je ook gebruik maken van de mobiele app van Direct Wonen.

» Direct Wonen Review

Mijn ervaring plaatsen

Directwonen ervaringen en beoordelingen

Bekijk alle reviews