Discount4pets ervaringen en beoordelingen

Discount4pets.nl is de online dierenwinkel waar je terecht kan voor voordelige brokken of verzorgingsproducten voor je huisdier. Door groot in te kopen krijg jij van ons een leuke korting terug. Daarbij worden de producten ook nog eens gratis bezorgd waardoor je voordeliger uit bent vergeleken met de lokale dierenwinkel. Ervaringen en beoordelingen met de discounter voor huisdieren kan je hier direct lezen.

Mijn ervaring plaatsen

Over Discount4pets

Het aanbod van Discount 4 Pets is zeer variërend en uitgebreid. Je vindt er minsten 8500 verschillende dierenproducten, maar daar stopt het niet mee je kan ook kiezen uit meer dan 300 merken! Je vindt er alle dierenbenodigdheden voor jouw hond, kat, vogel, vissen, reptielen. Je vindt er alles van snacks tot verzorgingsproducten!

Elke bestelling die je plaatst bij Discount 4 Pets met een totaalbedrag van meer dan 29,00 euro, dan zal deze gratis verzonden worden. Als je orderbedrag lager is dan betaal je 4,95 euro verzendkosten. Plaats je de bestelling voor 17u00 dan mag je het pakketje de volgende werkdag in ontvangst nemen.

Discount 4 Pets is in het bezit van een certificaat uitgegeven door het webshop Keurmerk. Dankzij dit certificaat heb je de garantie dat je te maken hebt met een betrouwbare onderneming.

Heb je vragen over een levering of over de verschillende acties? Dan kan je de helpdesk contacteren. Zij zijn te bereiken via e-mail of telefonisch.

Fantastisch bedrijf

Ervaring van Anneke Blok, toegevoegd op 1 februari 2019

Snelle levering, ben zeer tevreden.

lage prijzen

Ervaring van Janneke D., toegevoegd op 11 augustus 2014

Via beslist kwam ik terecht bij discount4pets, een goede winkel met lagere prijzen dan de winkel bij ons in het winkelcentrum. Zelfde merken alleen lagere prijzen.

Honden voer

Ervaring van Klaske Veenstra, toegevoegd op 6 april 2014

Heb 4 grote honden die veel wegbunkeren. Bestel hier altijd zakken van 15 kg. Fijn dat het wordt thuisbezorgd.

Snel antwoord op vragen

Ervaring van Qwerty, toegevoegd op 15 september 2013

Als ik een vraag heb wordt ik diezelfde dag nog geholpen.

» Discount4pets Review

Mijn ervaring plaatsen