Disney-artikelen.nl ervaringen en reviews

Bekijk ervaringen en reviews over Disney-artikelen en lees of deze webshop veilig en betrouwbaar is.

Mijn ervaring plaatsen

Over Disney Artikelen

Op disney-artikelen.nl vind je een ruim assortiment aan producten met betrekking tot Disney. De categorie 'speelgoed' biedt allerlei verschillende soorten artikelen, zoals speelgoedauto's, puzzels, dvd's, muziekinstrumenten, kinderboeken en educatief speelgoed. Ook voor knuffels, verkleedkleding, klokken, tafelwaren en feestartikelen kun je op de website terecht.

Wanneer je vergeten bent om een cadeautje te kopen is dit een handige website. De artikelen worden namelijk binnen 24 uur geleverd in een neutrale verpakking. Je kinderen kunnen dus niet zien wat er in zit, zodat het een verrassing blijft. Je kunt er ook voor kiezen om het pakketje af te halen bij een DHL-servicepunt. Je krijgt dan per sms een berichtje wanneer je het pakket kunt komen afhalen.

De website is overzichtelijk en biedt een uitgebreid assortiment, dus voor elk wat wils. Het is erg handig om alle Disney-producten bij elkaar op één website te hebben. Verder is er een telefoonnummer dat je kunt bellen wanneer je vragen hebt.

Ervaring van S, toegevoegd op 22 februari 2015

Al 2 maal iets besteld van Cars, snelle verzending en schappelijke prijzen.

» Disney artikelen Review

Mijn ervaring plaatsen