Dit verzin je niet ervaringen en beoordelingen

Opzoek naar het meest geniale cadeau? Bezoek dan ditverzinjeniet.nl want hier vind je werkelijk de meest grappige gadgets of hebbedingetjes om cadeau te geven. Laat zien hoeveel je om iemand geeft door eens wat anders te geven dan normaal. De cadeaus zijn leuk voor de feestdagen of natuurlijk gewoon om te geven. Lees de veraste ervaringen, beoordelingen en reacties van klanten die je voorgingen op onze site.


Bekijk alle reviews
Mijn ervaring plaatsen

Over Dit verzin je niet

Misschien ken je het wel. Je moet een cadeautje kopen voor een vriend, kennis, familie of collega. Of lootjes trekken voor Sinterklaas of Kerst? Je wilt nu eens een keer niet gaan voor het standaard flesje wijn, doos sigaren of bloemetje. Zoeken, zoeken en nog eens zoeken! En dan: uit tijdgebrek toch weer een standaard cadeautje.

Wil je een keer iets aparts, surf zeker een keer naar www.ditverzinjeniet.nl . Soms zijn de producten praktisch, soms hilarisch en soms ook nutteloos. Er is voor elk wat wils. Een ding is zeker: je verzint het zelf niet zo snel! En laten we wel zijn: ons leven is toch vaak al serieus genoeg.

Het praktische van deze site is dat je een cadeau kan selecteren op basis van geslacht, kinderen en binnen deze categorieën ook nog eens op prijs. De site werkt naar behoren.

Wanneer je voor 20.30 uur besteld heb je jouw unieke cadeau de volgende dag in huis.
De verzendkosten worden pas geschrapt boven een bedrag van 75 euro. En dat is wat aan de forse kant.

» Dit verzin je niet Review

Mijn ervaring plaatsen

Dit verzin je niet ervaringen en beoordelingen

Bekijk alle reviews