Divoza ervaringen en beoordelingen

Paardensportliefhebbers weten divoza.com al jaren te vinden. Misschien ben je weleens in één van hun megastores geweest, maar heb je nog nooit online besteld. Breng gerust ook eens een bezoekje aan de online shop om werkelijk alles te vinden wat met paarden te maken heeft. Divoza.com ervaringen en beoordelingen lees je uiteraard bij ons terug.


Bekijk alle reviews
Mijn ervaring plaatsen

Over Divoza

Het bedrijf Divoza is gespecialiseerd in artikelen voor de paardensport. Op divoza.com kun je terecht voor een breed assortiment voor de jonge of volwassen ruiter, voor het paard, en de stal en weide. Maar ook voor officiele KNHS en KWPN kleding en accessoires, cadeaubonnen, boeken, dvd's en diverse serviceartikelen kun je hier terecht. Zo kun je bijvoorbeeld een afspraak maken voor het zadelpassen aan huis, informatie en prijzen vinden over het repareren van zadels, het huren van een scheermachine of een paardentrailer, of het laten borduren of bedrukken van paardenartikelen of kleding.

Op de website www.divoza.nl is het mogelijk, alle artikelen uit het assortiment online te bekijken en direct te bestellen. Bij een online bestelling kun je vervolgens kiezen uit de levering naar huis, of je laat de gewenste producten in een van de 5 Nederlandse Superstores naar keuze in Leek, Heteren, Zoetermeer, Staphorst of Enschede reserveren.

Divoza is een wereldwijde leverancier met een actueel assortiment aan paardensportartikelen en een brede keuze uit veel merken in verschillende prijsklasse's.

» Divoza Review

Mijn ervaring plaatsen

Divoza ervaringen en beoordelingen

Bekijk alle reviews