Dmlights ervaringen en beoordelingen

DMlights.nl is al jaren een expert als het aankomt op nieuwe verlichting voor binnen en buiten. Hierbij is er zelfs ruimte gemaakt voor een speciale LED collectie. Volgens de ervaringen en beoordelingen is DMlights absoluut één van de grootste aanbieders in online verlichting.


Bekijk alle reviews
Mijn ervaring plaatsen

Over DMlights

Wanneer je op zoek bent naar verlichting dan is dmlights.nl de website die je als het eindstation kan beschouwen. Het is een van de grootste online shops voor design verlichting ter wereld. Wereldwijd hebben ze tot op heden al zo’n 50.000 tevreden klanten.

Aanbod
Het gamma van de verlichting loopt van modern tot klassiek. De kwaliteitsmerken die je er kunt vinden zijn: Deltalights, Flos, Arte, Foscarini, Kartell, Louis Poulsen, Marcet en nog vele andere. De verlichting is zo uitgebreid dat je altijd wel de juiste verlichting zal vinden. Met 40.000 verschillende producten van 88 verschillende kwaliteitsmerken behoort dmLights tot een van de belangrijkste spelers op het gebied van de verlichting. Wanneer je niet precies weet hoe je iets moet bestellen dan kun je geholpen worden door gespecialiseerde medewerkers.

Levering
Producten die op voorraad zijn en voor 15.50 uur worden besteld worden de andere dag afgeleverd. Wanneer je de producten komt afhalen in de winkel krijg je 5% korting op de prijs. Bestelling boven de €100, - worden thuis gratis afgeleverd.

» DMlights Review

Mijn ervaring plaatsen

Dmlights ervaringen en beoordelingen

Bekijk alle reviews