Dobey ervaringen en beoordelingen

Dobey is de grootste online dierenwinkel van dit moment. Naast de honderden vestigingen in Nederland kan je nu dus ook online terecht. Je vind hier het meest complete assortiment uit de winkel terug. De ervaringen en beoordelingen over Dobey zijn dan ook terecht zeer positief.


Bekijk alle reviews
Mijn ervaring plaatsen

Over Dobey

Dobey is een dierenwinkel waar producten voor allerlei soorten huisdieren verkrijgbaar zijn. Ze verkopen voeding, speelgoed en accessoires voor honden, katten, knaagdieren, vogels en vissen.
Honden
Blikvoer, droogvoer, maar ook maaltijdzakjes, vitamines en stoommaaltijden. Voeder- en waterbakken in verschillende maten, materialen en kleuren.
Katten
Graanvrije blikvoeding, speelmuizen- en hengels, speelballetjes, Catnip spray en knuffels. Krabpalen- en meubels, kattenbakken, kattenbakvulling, kattenmanden en kattendeuren.
Knaagdieren
Speeltjes van verschillende materialen. Rammelaars van touw, speelballen van sisal en houten borstelballen. Losse plastic voederballen en voeder- speelballen met een standaard.
Vogels
Vogelkooien in verschillende afmetingen, nestkastjes- en huisjes, badhuisjes, bodembedekking, nestmateriaal, zitstokken- en takken. Broedkastjes voor parkieten en lieveheersbeestkastjes.
Vissen
Aquariums van verschillende afmetingen, filters en pompen, beplanting, plastic en houten ornamenten, filtermateriaal, verlichting en voederautomaten. Vissenvoer is verkrijgbaar als vlokken, korrels, sticks of granulaat.
Verder verkoopt Dobey ook schildpaddenvoer, krachtvoer voor paarden, paardensnoepjes, pluimveevoeder en boeken over paarden. Het is ook mogelijk om op de website advies te vragen over je huisdier.

» Dobey Review

Mijn ervaring plaatsen