Dokteronline ervaringen en beoordelingen

Soms heb je medicijnen nodig, maar heb je helemaal geen tijd om naar de apotheek te gaan. Of je hebt een kwaaltje waar je eigenlijk niet mee naar de huisarts durft. Dokteronline geeft je een online consult en schrijft zo medicijnen voor. Deze worden rechtstreeks uit de apotheek thuisbezorgt en kan je vaak verhalen bij de apotheek. Benieuwd? Lees hier de ervaringen en beoordelingen over dokteronline.


Bekijk alle reviews
Mijn ervaring plaatsen

Over Dokteronline

Dokteronline.com is een online apotheek. Je kunt via deze website geneesmiddelen en medicijnen bestellen. Veel van deze geneesmiddelen zijn voor genânte klachten waarvoor je liever niet naar de dokter wilt gaan, zoals SOA's of een erectiestoornis. Via dokteronline kun je ze dus kopen zonder dat je de huisarts op de hoogte hoeft te stellen van jouw klachten.

Dokteronline werkt samen met diverse artsen en apotheken. Een arts beoordeeld jouw aanvraag voor een medicijn en zorgt er vervolgens voor dat er een recept naar de apotheek wordt gestuurd. Vervolgens worden de medicijnen bij je thuisbezorgd. Heel erg discreet, dus!

Bij dokteronline kun je diverse betaalmethodes gebruiken. Er zit dus altijd wel een betaalmethode bij die voor jou handig is. Ook kun je met bitcoins betalen bij dokteronline.

Naast het bestellen via de website kan de medicatie ook telefonisch besteld worden. Op de website vind je informatie over de gang van zaken wanneer je telefonisch wilt bestellen.

» Dokteronline Review

Mijn ervaring plaatsen

Dokteronline ervaringen en beoordelingen

Bekijk alle reviews