Domino's pizza ervaringen en beoordelingen

Bekijk reviews, coupon codes en ervaringen van Domino's pizza.

Mijn ervaring plaatsen

Over Domino's pizza

Bij Dominos kan je eten bestellen, in bijna elke grote plaatst of stad van Nederland zit wel een vestiging. Met een Dominos pizza coupon code 2015 krijg je extra korting op de toch al voordelige pizza's. Over het algemeen wordt jouw pizza binnen het uur thuis bezorgd. Op Zondagen of feestdagen kan het iets langer duren. Elke week zijn er nieuwe aanbiedingen, houdt de folder in de gaten. Onlangs is de 200ste winkel geopend in Nederland. Wil jij werken bij Dominos,bekijk dan de openstaande vacatures of begin een eigen franchise vestiging. Schrijf je ook in voor de Dominos Eclub, voor exclusieve kortingen.

Pizza op valentijnsdag

Ervaring van Wendy Heefer, toegevoegd op 14 februari 2016

Net 2 pizza besteld bij dominos Eindhoven gestel Lekker filmpje op de bank met Valentijnsdag lekker thuis Nou dat niet meer! Na ruim 1 uur pas de bestelling ontvangen en maar lauwig tot koud Schandalig volgend de site moet het warm tot heet zijn Telefonisch was het enige excuus sorry maar het is druk Belachelijk Wij waren vaste klant maar hebben nu wel een deuk opgelopen in ons vertrouwen naar deze zaak misschien geen dominos pizza meer voor ons..

Laatste keer

Ervaring van Monique van zetten, toegevoegd op 12 januari 2016

Ik was best tevreden. Na laaste bestelling niet, had pizza veggi met extra kaas bestel.maar helemaal geen kaas. Bezorgen was er binnen 25 min maar pizza was niet gaar. Normaal niet gewend bij domino's pizza,bestel regelmatig. Na deze ervaring denk ik nu niet meer

niet te eten

Ervaring van theo, toegevoegd op 30 oktober 2015

Zutphen Lijken wel supermarkt pizzas. Grote boog omheen. Echt niet te eten

Ervaring van Gr, toegevoegd op 6 februari 2015

Bestel elke maand wel 2 keer, altijd snel de pizza in huis.

Ervaring van Maurits, toegevoegd op 21 september 2014

De pizza was weer lekker, alleen kuipje knoflooksaus waren jullie vergeten, gelukkig had ik thuis nog saus staan.

» Domino's pizza Review

Mijn ervaring plaatsen